Mamadwojki91
Zaangażowana w BB
A w którym tyg co bylyscie na wizycie i potwierdziła dwa pęcherzyki? Ja byłam wczoraj 5-6 tydzień. Ciaza trochę młodsza niz z om i był jeden pęcherzyk i tak się zastanawiam czy mogą się jeszcze dwa pokazać [emoji33]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O to to inja lubię. Najlepszy zestawMi najlepiej wchodzi kanapka z serem żółtym, pomidorem i majonezem i płatki z mlekiem te zwykle [emoji16] więc praktycznie gdyby nie to że gotuję dla córki i też zjem to pewnie bym jadła tylko to bo na nic innego nie mam ochoty
Ja równieżja mam wizytę na 29.09
Ja tak samo jak tyCo ile chodźcie na badania? Na pierwszym byłam około 6 tygodnia i na następną wizytę umowilam się za 3 tygodnie. Mam wrażenie, że częściej chodźcie do gina niż ja![]()
Też mam takie wrażenie xD w 7t było serduszko a na kolejną mam przyjść z wynikami między 16 a 19 października to będzie 11t5d-12tCo ile chodźcie na badania? Na pierwszym byłam około 6 tygodnia i na następną wizytę umowilam się za 3 tygodnie. Mam wrażenie, że częściej chodźcie do gina niż ja![]()
ja byłam teraz we wtorek (7 tydzień) a następna wizytę umówili mi na 27.10 i mam przyjść z wynikami.Co ile chodźcie na badania? Na pierwszym byłam około 6 tygodnia i na następną wizytę umowilam się za 3 tygodnie. Mam wrażenie, że częściej chodźcie do gina niż ja![]()
czesc kobiety, jutro mam dostać okres, ale wczorajszy test pokazał blada kreskę, dziś kreska dalej blada, Ale wyszła w krótkim czasie, więc bardzo nieśmiało sie melduję. Dziś załatwiłam sobie telekonsultacje, mam receptę na duphaston 2xdziennie, ze względu na dwa poronienia w tym roku. Bardzo się boję i modlę, żeby okres nie chciał przyjść, aczkolwiek przygotowana jestem na wszystko. Moj problem to niski progesteron, który moja lekarka zbagatelizowala, stąd teraz od razu postarałam sie o tabletki. Trzymam kciuki za nas wszystkie![]()
ja też mam na 07.10 drugą wizytę.Ja czekam na wizytę 8.10 [emoji6]