natalia9505
Początkująca w BB
Dziewczyny odebrałam dziś wyniki i poziom TSH mam 3.78. Wyczytalam, że w pierwszym trym ciąży maxymalny próg to 2,5. Czy coś przez to grozi ciąży? Nie znam się na tym kompletnie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niestety jest to niebezpieczne, polecam jak najszybciej udać się do endokrynologa. Z pewnością przepisze Letrox lub Euthyrox by obniżyć TSH. Warto zrobić też rozszerzone badania tzn oprócz TSH, Ft3, Ft4 , anty Tpo,anty Tg.Dziewczyny odebrałam dziś wyniki i poziom TSH mam 3.78. Wyczytalam, że w pierwszym trym ciąży maxymalny próg to 2,5. Czy coś przez to grozi ciąży? Nie znam się na tym kompletnie.
Tragedii nie ma ale leki musisz dostać.Dziewczyny odebrałam dziś wyniki i poziom TSH mam 3.78. Wyczytalam, że w pierwszym trym ciąży maxymalny próg to 2,5. Czy coś przez to grozi ciąży? Nie znam się na tym kompletnie.
SuperDzień dobry. Jestem mamą od 4 lat. Od trzech lat staraliśmy się o kolejną dzidzię. Leczyliśmy się w Invicta. W marcu i maju miałam nie udaną inseminację. W listopadzie planowaliśmy invitro. A tu niespodzianka pozytywne testy![]()
U mnie dopiero początek bo 5t3d... jutro pierwsza wizytazazdroszczę że to już 10 tydzień. Ja jutro zaczynam 8 i modlę się żeby szybciej zlecialoo
to Rak wcześniej trzeba umawiać?Ja już mam termin na prenetalne 20.10
Do endokrynologia będziesz musiała się udać. Ja mam 2.6 TSH i leki dostałam, więc tobie też przepiszą i cały "pakiet tarczycowy" (nie tylko tsh) będziesz musiała zrobić, ale to już jest decyzja lekarza. Tsh trzeba będzie pilnować, bo czasami jest potrzebna modyfikacja dawki.Dziewczyny odebrałam dziś wyniki i poziom TSH mam 3.78. Wyczytalam, że w pierwszym trym ciąży maxymalny próg to 2,5. Czy coś przez to grozi ciąży? Nie znam się na tym kompletnie.