reklama

Majowe mamy 2021

Pęcherzyk 1,61cm. Martwię się czy wszystko w porządku. Jedyny dzień w jakim działaliśmy to 1 sierpnia. Lekarz kazał mi przyjść 24 września, ale dał mi już wszystkie skierowanie na badania.Zobacz załącznik 1171992
Według 5t to masz bardzo dobry rozmiar pęcherzyka, zaraz ja wstawię swoje zdj. A jakie będziesz robić badania?

Załączniki

• IMG_20200901_211321.jpg
    IMG_20200901_211321.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 108
reklama
Ja 14 września i już się nie mogę doczekać.. chce wiedzieć że wszystko będzie dobrze, ale chyba też nie będzie widać serduszka. U mnie to będzie 5t+5dni.
Ja byłam w 5t2d i był tylko pęcherzyk. Mam po Tobie wizytę 15.09 będę wtedy w 7t też się nie mogę doczekać. Ja najpierw stresowałam się na tą pierwsza wizytę a teraz już rozmyślam o tej drugiej, czas mógłby szybciej lecieć

A ja nie wiem dokładnie ile u mnie będzie bo nie wiem jak to się liczy 😱 apka pokazuje że dzisiaj mam 5 tydzień 4t3d czyli że 4 tygodnie skończone i 3 dni z piątego? Czyli na wizycie będę miała 6 tydzień chyba 🤷‍♀️
Ja liczę tak jak według mnie owu wystąpiła. I tak oto wyliczylam dzisiaj u siebie z OM 6+1, a z owu tydzień mniej ;)

Morfologia, mocz, przeciwciała, toksoplazmoza, VDRL, różyczka, przeciwciała HCV Ab, HIV, TSH, grupa krwi,nawet obciążenie glukoza 75g bo mam niedoczynność tarczycy, Hashimoto i rodziłam duże dzieci powyżej 4kg, a to są podstawy do tego żeby już na tym etapie zobaczyć czy nie mam cukrzycy ciążowej.
Według 5t to masz bardzo dobry rozmiar pęcherzyka, zaraz ja wstawię swoje zdj. A jakie będziesz robić badania?

Morfologia, mocz, przeciwciała, toksoplazmoza, VDRL, różyczka, przeciwciała HCV Ab, HIV, TSH, grupa krwi,nawet obciążenie glukoza 75g bo mam niedoczynność tarczycy, Hashimoto i rodziłam duże dzieci powyżej 4kg, a to są podstawy do tego żeby już na tym etapie zobaczyć czy nie mam cukrzycy ciążowej.
A chodzisz na nfz do gin? Sporo tego jest, a następnej wizycie masz to dostarczyć? A powiedz jaka dawkę leku bierzesz na tarczyce, ja też mam z nią problemy a nigdy się nie leczylam narazie przepisano mi euthyrox 50

reklama
Ja prywatnie. Mam pakiet w Luxmed. Biorę dawkę euthyrox 88. Martwie się bardzo bo jeśli test wyszedł mi 21 sierpnia z bardzo mocnymi kreskami to jak to możliwe że dopiero 5 tydzień jest teraz? Kurcze a jak to tylko puste jajo? Betehcg robiłam w sobotę 28 sierpnia i miała wynik 6300
A chodzisz na nfz do gin? Sporo tego jest, a następnej wizycie masz to dostarczyć? A powiedz jaka dawkę leku bierzesz na tarczyce, ja też mam z nią problemy a nigdy się nie leczylam narazie przepisano mi euthyrox 50

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry