Agnieszka19m
Fanka BB :)
Ja się boje cokolwiek kupować na razie. Mam.dzinsy dwie pary po poprzedniej ciąży ale będą za duże bo waga wyjściowa moja jest ok 10 kg mniej teraz niż w pierwszej ciąży. Tak mi szkoda tych spodni 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My już po ślubie nie dostaniemy becikowego. Z pierwszym dzieckiem Panie w mopsie same mi powiedziały żebym nie wpisywała partnera do gospodarstwa domowegoCzyli dla mniea jeśli chodzi o becikowe to dochód na osobę nie może przekroczyć 1922zl więc myślę że większość je otrzyma
choć to chyba zależy od tego w jakiej strefie mieszka bo tutaj zarobki są bardzo średnie :/
Z ubezpieczenia też na szczęście oboje dostaniemy. Jesteśmy na najwyższym pakiecie więc chociaż tyle. Ja jestem w firmie zatrudniona od 2013. Na szczęście wypracowałam sobie sporą kwotę na l4 i macierzyński.Ja o becikowym mogę sobie pomarzyć10 lat pracowałam i nic mi nie przysługuje
Ewentualnie z ubezpieczenia dodatkowego z pracy
![]()
Ja się boje cokolwiek kupować na razie. Mam.dzinsy dwie pary po poprzedniej ciąży ale będą za duże bo waga wyjściowa moja jest ok 10 kg mniej teraz niż w pierwszej ciąży. Tak mi szkoda tych spodni![]()
Moje dziecko też kaszle tylko po nocy ale skoro Tobie tak powiedziała to ja nawet nie dzwonię ...Zadzwoniłam do przychodni. Chciałam zeby lekarz osłuchał córkę bo niby kaszle tylko z rana a pani mi mówi że.telewizyta![]()
U mnie tylko i wyłącznie jest przez telefon. Raz Antoni kial gorączkę i mi powiedziała żebym jej na tel wysłała zdjecie dziąseł małego bo to może od zębów ... TragediaNiedługo porody odbędą się przez telefon
U mnie tylko i wyłącznie jest przez telefon. Raz Antoni kial gorączkę i mi powiedziała żebym jej na tel wysłała zdjecie dziąseł małego bo to może od zębów ... Tragedia
AA widzisz to zupełnie zmienia postać rzeczy xdU nas też tak jest. Kolega z pracy starszy pan wysokie ciśnienie i miał teleporade (leki i siedzieć w domu). Wkurzył się i pojechał na pogotowie. Jak się okazało miał stan przedzawałowy
Chodziło mi o porody - poród ☺ W maju będziemy rodziły w domu z telefonami w rękach.
Daj znać po i trzymam mocno kciukiMam dzisiaj wizyte po południu. Chyba umre ze stresu i strachu![]()