angel.sweet.25
Aktywna w BB
Ja mam straszne koszmary kiepsko sypiam, najgorzej było wczoraj, bo śniło mi się że dostałam krwotoku..... Aż wstałam i musiałam sprawdzić czy wszystko w porządku..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oczywiście najważniejsze żeby zdrowe, ale ja mam przeczucie że chłopakA jak podejrzewacie będzie chłopczyk czy dziewczynka? Wiem że najważniejsze aby zdrowe było, ale tak z ciekawości pytam czy macie może jakieś przeczucia? A może po objawach coś obstawiacie?![]()
Ja wiem, że to będzie dziewczynkaA jak podejrzewacie będzie chłopczyk czy dziewczynka? Wiem że najważniejsze aby zdrowe było, ale tak z ciekawości pytam czy macie może jakieś przeczucia? A może po objawach coś obstawiacie?![]()
W pierwszej ciąży też od początku o prostu wiedziałam że będzie synuś a mąż chciał córkę ;p teraz jakoś nie jestem w 100% przekonana kto tam mieszka ale czuję się zupełnie inaczej niż z synemOczywiście najważniejsze żeby zdrowe, ale ja mam przeczucie że chłopaknie wiem czemu od początku myślę że to On
mój mąż wolałby dziewczynkę
![]()
Mi wyszło 76 a norma jest 70-92No to Wasze odpowiedzi na szczęście podnoszą na duchu ❤
A jaki wyszedł Wam cukier na badaniach? Ja mam glukozę 87 na czczo i może to nie jest aż tak źle, żeby totalnie rezygnować ze słodyczy... Staram się zachować umiar, ale niestety najbardziej ciągnie mnie do tego "niefajnego" jedzenia![]()