angel.sweet.25
Aktywna w BB
Ja mam straszne koszmary kiepsko sypiam, najgorzej było wczoraj, bo śniło mi się że dostałam krwotoku..... Aż wstałam i musiałam sprawdzić czy wszystko w porządku..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oczywiście najważniejsze żeby zdrowe, ale ja mam przeczucie że chłopakA jak podejrzewacie będzie chłopczyk czy dziewczynka? Wiem że najważniejsze aby zdrowe było, ale tak z ciekawości pytam czy macie może jakieś przeczucia? A może po objawach coś obstawiacie?![]()
Ja wiem, że to będzie dziewczynkaA jak podejrzewacie będzie chłopczyk czy dziewczynka? Wiem że najważniejsze aby zdrowe było, ale tak z ciekawości pytam czy macie może jakieś przeczucia? A może po objawach coś obstawiacie?![]()
W pierwszej ciąży też od początku o prostu wiedziałam że będzie synuś a mąż chciał córkę ;p teraz jakoś nie jestem w 100% przekonana kto tam mieszka ale czuję się zupełnie inaczej niż z synemOczywiście najważniejsze żeby zdrowe, ale ja mam przeczucie że chłopaknie wiem czemu od początku myślę że to On
mój mąż wolałby dziewczynkę
![]()
Mi wyszło 76 a norma jest 70-92No to Wasze odpowiedzi na szczęście podnoszą na duchu ❤
A jaki wyszedł Wam cukier na badaniach? Ja mam glukozę 87 na czczo i może to nie jest aż tak źle, żeby totalnie rezygnować ze słodyczy... Staram się zachować umiar, ale niestety najbardziej ciągnie mnie do tego "niefajnego" jedzenia![]()