Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja pamietam w poprzedniej ciąży też czekałam.na te przez brzuch i zapytałam lekarza kiedy w końcu przez brzuch i to było jakoś w 12 tyg A on mówi że nie będzie widać przez brzuch . Ale sprawdził w końcu i nagle zdziwienie ooo widać. To chyba pretekst żeby sobie popatrzećwczoraj któraś z dziewczyn miała już przez brzuch.
No widzisz jaki przyzwoity doktorek. Gwarantuje Ci że jak pójdę 6 do będzie usg dowcipneTa i chciał sobie wtyknąćMój wczoraj mi przez brzuch zrobił i było widać
Myślałam, że w 8 tyg to jeszcze będzie dopochwowo więc ładnie się od pasa w dół wygoliłam
![]()
No widzisz jaki przyzwoity doktorek. Gwarantuje Ci że jak pójdę 6 do będzie usg dowcipnedam znac jak nie zapomnę.
Haha chyba mu to powiem jak zapytam na wizycie kiedy przez brzuch. Powiem że koleżanka była u innego lekarza i w 8 tygodniu było widać. Czy Pana sprzęt nie domaga??Może jego sprzęt jest już stary i niedomaga![]()
Ja też tak śpię, tylko mam tę wygodę, że jestem w domuJa najchętniej bym zapadła w sen zimowy. Czy któraś z was ma tez problem z wieczna sennością ? Od piątku wciąż posypiam. Po pracy godzina drzemki i o 21 już w łóżku. O 7 mam ogromny problem żeby się dobudzićJest 9 a ja już odliczam godziny do domu żeby się znów przepspac
![]()
mnie w ryzach drzemek trzyma pracaJa też tak śpię, tylko mam tę wygodę, że jestem w domuod 21 juz padam, po 6 wstaje mąż więc i ja trochę poleżę, zjem, poogarniam i po 8 chwilka drzemki, potem przed czy po obiedzie... chyba się rozleniwiam
![]()