Nesbitt33
Fanka BB :)
Mi córka z 56 wyrosła po 2 tygodniach od porodu. Urodziła się na 54cm. Ale to u każdego dziecka różnie bywaMamusie już mam takie pytanie po jakim czasie dzidziuś wyrasta że swojego najmniejszego rozmiaru? Chodzi mi o ciuszki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi córka z 56 wyrosła po 2 tygodniach od porodu. Urodziła się na 54cm. Ale to u każdego dziecka różnie bywaMamusie już mam takie pytanie po jakim czasie dzidziuś wyrasta że swojego najmniejszego rozmiaru? Chodzi mi o ciuszki
Mnie też od mięsa odrzuca [emoji1785] Jak gotuję mięso na wywar to mnie skręca fest.
Hahaha dziewczyny litości z tymi tekstami bo się posikam. Ja nie wiem jak to u mnie z odrzutem to się dzieje nagle po prostu wchodzę gdzieś i nagle ciągnie na wymioty coś zobaczę, poczuje np nie mogę to łazienki w pracy bo od razu mnie ciągnie. Chociaż jak do chaty dzisiaj po pracy weszłam to też. Chyba mnie ten syf odrzucił.Ja myślałam w ciąży, że sąsiadka z dołu gotuję zwloki xD tak waliło
Hahaha dziewczyny litości z tymi tekstami bo się posikam. Ja nie wiem jak to u mnie z odrzutem to się dzieje nagle po prostu wchodzę gdzieś i nagle ciągnie na wymioty coś zobaczę, poczuje np nie mogę to łazienki w pracy bo od razu mnie ciągnie. Chociaż jak do chaty dzisiaj po pracy weszłam to też. Chyba mnie ten syf odrzucił.
Niestety w moim przypadku jedzenie słodkich/słonych, niezdrowych rzeczy to nie zachcianka ciążowa, a "standardowa" dieta. Jestem uzależniona chyba od zawsze. Moja mama zawsze odpowiada jako anegdotę, że jak poszłam do przedszkola to nie chciałam jeść nic innego oprócz kanapki z nutelląJa rozumiem, że macie smak itd. Ale błagam, nie jedzcie takich słodkich rzeczy, bo później do tego przywyknięcie i klapa..
Niestety w moim przypadku jedzenie słodkich/słonych, niezdrowych rzeczy to nie zachcianka ciążowa, a "standardowa" dieta. Jestem uzależniona chyba od zawsze. Moja mama zawsze odpowiada jako anegdotę, że jak poszłam do przedszkola to nie chciałam jeść nic innego oprócz kanapki z nutellą [emoji23]![]()
![]()
To szukaj zdrowych zamienników i się oszukuj, zrób swoją nutelle z orzechów teraz jest tyle możliwości że warto dla zdrowia skoro Ci to.nie minieNiestety w moim przypadku jedzenie słodkich/słonych, niezdrowych rzeczy to nie zachcianka ciążowa, a "standardowa" dieta. Jestem uzależniona chyba od zawsze. Moja mama zawsze odpowiada jako anegdotę, że jak poszłam do przedszkola to nie chciałam jeść nic innego oprócz kanapki z nutellą![]()
![]()
![]()