reklama

Majowe mamy 2021

Ale jak dziecko raz nie zje obiadu i dostanie kanapkę z nutella to skutek może być taki że innym razem też będzie wybrzydzal. Ja wychodze z założenia, że dziecko się nie zagłodzi. Nie chce jest teraz to zje później. ;)
Dziewczyny chciałam was spytać jak się czujecie? Ja okropnie to za mało powiedziane. Boli mnie żołądek. Mdłości i zgagę mam cały dzień. Jak śpię jest lepiej i moment samego jedzenia. Skończę jeść i od razu zgaga. Do tego mam ślinotok , który dodatkowo wzmaga mdłości i ciągoty do wymiotów. Już mam dość:sad:😭
U mdłości mniejsze ale za to zgaga mega .. też mam dosyć eh

reklama
Dziewczyny chciałam was spytać jak się czujecie? Ja okropnie to za mało powiedziane. Boli mnie żołądek. Mdłości i zgagę mam cały dzień. Jak śpię jest lepiej i moment samego jedzenia. Skończę jeść i od razu zgaga. Do tego mam ślinotok , który dodatkowo wzmaga mdłości i ciągoty do wymiotów. Już mam dość:sad:😭
Ja od paru dni czuje się fatalnie. Boję się jeść bo bardzo odbija mi się po jedzeniu. Z kolei jak jestem głodna to mnie mdli. Na zmianę mam biegunkę albo gazy. Piersi juz tak nie bolą. Senna jestem caly dzien. Dzis spalam juz o 12. Mam nadzieje ze to szybko przejdzie. W ciąży ze synem nie miałam ani mdłości ani zgagi nic się nie działo. Choć ja chyba trochę odczuwam takie rzeczy trochę na tle psychicznym. Miałam takie odbijanie i zgage przed cesarką jak wątroba mi siadła i boję się że teraz też tak może być. Mam nadzieje ze w poniedziałek lekarz mnie uspokoi. Ja dziś mam 6+5. Kupiłam sobie cukierki imbirowe i na mdłości pomaga też ssanie kostki lodu.

Ja od paru dni czuje się fatalnie. Boję się jeść bo bardzo odbija mi się po jedzeniu. Z kolei jak jestem głodna to mnie mdli. Na zmianę mam biegunkę albo gazy. Piersi juz tak nie bolą. Senna jestem caly dzien. Dzis spalam juz o 12. Mam nadzieje ze to szybko przejdzie. W ciąży ze synem nie miałam ani mdłości ani zgagi nic się nie działo. Choć ja chyba trochę odczuwam takie rzeczy trochę na tle psychicznym. Miałam takie odbijanie i zgage przed cesarką jak wątroba mi siadła i boję się że teraz też tak może być. Mam nadzieje ze w poniedziałek lekarz mnie uspokoi. Ja dziś mam 6+5. Kupiłam sobie cukierki imbirowe i na mdłości pomaga też ssanie kostki lodu.
Mi pomaga ta guma pregna vomi ale wiadomo na chwile

Hej dziewczyny. Staram się coś czytać. Poczytam ile się da. Ale!
Byłam wczoraj u lekarza i jest fasolka 5 mm i serduszko bije. Wg usg 6+3 było wczoraj a wg pm 6+7 czyli no tak jakby dalej było zapłodnienie. Najważniejsze że jest zarodek już i to z serduchem [emoji7]
IMG_20201001_121228.jpeg

Bolą mnie bardzo piersi. Ostatnio zaczęły że aż na łopatki mi promieniuje. I spać. A nie mam jak z roczniakiem [emoji25][emoji25]
Dziewczyny chciałam was spytać jak się czujecie? Ja okropnie to za mało powiedziane. Boli mnie żołądek. Mdłości i zgagę mam cały dzień. Jak śpię jest lepiej i moment samego jedzenia. Skończę jeść i od razu zgaga. Do tego mam ślinotok , który dodatkowo wzmaga mdłości i ciągoty do wymiotów. Już mam dość:sad:[emoji24]

Ogarniacie to, że jest sobie taki zarodek 5 mm i ma serce, ile re serce ma mm? Bez jaj, jak ono bije, nie wiem jaki cudem.
Gratulacje!!!
Byłam wczoraj u lekarza i jest fasolka 5 mm i serduszko bije. Wg usg 6+3 było wczoraj a wg pm 6+7 czyli no tak jakby dalej było zapłodnienie. Najważniejsze że jest zarodek już i to z serduchem [emoji7]Zobacz załącznik 1183656

reklama
Byłam wczoraj u lekarza i jest fasolka 5 mm i serduszko bije. Wg usg 6+3 było wczoraj a wg pm 6+7 czyli no tak jakby dalej było zapłodnienie. Najważniejsze że jest zarodek już i to z serduchem [emoji7]Zobacz załącznik 1183656
Gratulacje [emoji3059] ja wizytę mam w czwartek i też według Om będę mieć 6+7, nie mogę się doczekać aż będę mogła sobie oglądać to zdj usg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry