Nesbitt33
Fanka BB :)
Tak wygląda zarodek mniej więcej w 7 tygodniu i jego serce w środku [emoji3059]Ogarniacie to, że jest sobie taki zarodek 5 mm i ma serce, ile re serce ma mm? Bez jaj, jak ono bije, nie wiem jaki cudem.
Gratulacje!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak wygląda zarodek mniej więcej w 7 tygodniu i jego serce w środku [emoji3059]Ogarniacie to, że jest sobie taki zarodek 5 mm i ma serce, ile re serce ma mm? Bez jaj, jak ono bije, nie wiem jaki cudem.
Gratulacje!!!
Tak wygląda zarodek mniej więcej w 7 tygodniu i jego serce w środku [emoji3059]Zobacz załącznik 1183660
W sumie to moja 5 ciąża, ale tylko 3 córki w domu. Też ciężko mam z gotowaniem. U mnie nie ma znaczenia co jem. Najgorzej z piciem. Nic mi nie wchodziNie pamiętam czy to Twoja 1. Ciąża, ale jak tylko możesz leż i odpoczywaj. Staraj się też może jakaś zupe ugotować z ziemniakami i majerankiem. Mi.pomagalo. w sumie dalej pomaga, ale nie mam kiedy zrobić i siły:/
Trzymaj się kochanaDziewczynki nie mam totalnie głowy aby was nadrobić, niestety zaczęłam mocniej krwawić, jestem obecnie w klinice, ale ciężko to widzęleżę plackiem.
Dziewczynki nie mam totalnie głowy aby was nadrobić, niestety zaczęłam mocniej krwawić, jestem obecnie w klinice, ale ciężko to widzęleżę plackiem.
Dziewczynki nie mam totalnie głowy aby was nadrobić, niestety zaczęłam mocniej krwawić, jestem obecnie w klinice, ale ciężko to widzęleżę plackiem.
Opis jakbym o sobie czytałaDziewczyny chciałam was spytać jak się czujecie? Ja okropnie to za mało powiedziane. Boli mnie żołądek. Mdłości i zgagę mam cały dzień. Jak śpię jest lepiej i moment samego jedzenia. Skończę jeść i od razu zgaga. Do tego mam ślinotok , który dodatkowo wzmaga mdłości i ciągoty do wymiotów. Już mam dość![]()
Polecam staniki sportowe 24hBolą mnie bardzo piersi. Ostatnio zaczęły że aż na łopatki mi promieniuje. I spać. A nie mam jak z roczniakiem [emoji25][emoji25]