Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jak u Was? Rodzina, znajomi, w pracy już wiedzą czy nadal czekacie z ogłoszeniem tej radosnej "nowiny"?![]()
Ja powiedziałam koniec końców już teściom i swojej mamie, babci. Tacie jeszcze nie mam odwagi a to dlatego ze to egoista i despota myślący tylko o sobie.. ciężki to mówić ale niestety taka jest prawda.A jak u Was? Rodzina, znajomi, w pracy już wiedzą czy nadal czekacie z ogłoszeniem tej radosnej "nowiny"?![]()
A i musiałam powiedzieć na studiach ale jednak niepotrzebnie bo znowu wróciło nauczanie zdalne. Wie tez moj brat i moje dwie przyjaciółki. Wszyscy szczęśliwi i nam kibicująA jak u Was? Rodzina, znajomi, w pracy już wiedzą czy nadal czekacie z ogłoszeniem tej radosnej "nowiny"?![]()
My mamy zamiar powiedzieć po prenatalnych, narazie wie tylko przyjaciółka i jej mąż no i w pracy bo na l4 jestem.A jak u Was? Rodzina, znajomi, w pracy już wiedzą czy nadal czekacie z ogłoszeniem tej radosnej "nowiny"?![]()
My powiemy rodzinie dopiero też po prenatalnych które są za 10 dni dopieroA jak u Was? Rodzina, znajomi, w pracy już wiedzą czy nadal czekacie z ogłoszeniem tej radosnej "nowiny"?![]()
O kurcze, to taka nie za fajna reakcja. Ale ważne, że Wy wiecie, co robicie i innym nic do tegoA jak u Was? Rodzina, znajomi, w pracy już wiedzą czy nadal czekacie z ogłoszeniem tej radosnej "nowiny"?![]()