Ksenia975
Fanka BB :)
To ja nie wiem, czemu czuję.Ja na serio nie czuję czy to chłopiec czy dziewuszka. Chcę dziewczynkę, ale nie mam pojęcia, kto jest w brzuszku![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To ja nie wiem, czemu czuję.Ja na serio nie czuję czy to chłopiec czy dziewuszka. Chcę dziewczynkę, ale nie mam pojęcia, kto jest w brzuszku![]()
Mam tak samo.Ja mam przeczucie, że chłopiecWłaściwie mi to obojętne, z dziewczynki bym się ucieszyła, tylko z kolei mąż bardziej chce chłopaka
Podobno na dziewczynkę są częstsze wymioty, u mnie wymiotów brak ale odsunęlo mnie od słodkiego, które uwielbiałam, wolę słone i kwaśne
![]()
Ja zwracam niby mniej niż z córką. A mam ochotę i na słodkie i ja słone i na kwaśne, dlatego nie mam pojęciaJa mam przeczucie, że chłopiecWłaściwie mi to obojętne, z dziewczynki bym się ucieszyła, tylko z kolei mąż bardziej chce chłopaka
Podobno na dziewczynkę są częstsze wymioty, u mnie wymiotów brak ale odsunęlo mnie od słodkiego, które uwielbiałam, wolę słone i kwaśne
![]()
mi każdy komu się pochwaliłam to mówił ze będę miała dziewczynkę. Śmieje się ze brzydne po prostu i dlatego tak mówiąTakie pytanie z innej półki.
Czujecie, że to będzie chłopiec, czy raczej dziewczynka. Mi coś mówi, że będzie to chłopiec. Nie, żebym bardzo chciała chłopca, bo w sumie mi obojętnie, ale jestem ciekawa, czy przeczucie się sprawdzi.Nie ma to nic wspólnego z wróżbiarstwem! Haha tak tylko sobie rozmyślam.
![]()
Nawet nie wiem co to jest?A skusiła się któraś z Was na segregator od mamyginekolog? Do mnie przyszedł jakieś 2 tyg temu już i boje się wypełnić..
Ja pozwoliłam sobie na razie wypełnić daty wizyt u gina, włożyłam zdjęcia usg, wyniki i kartę ciąży, żeby wszystko mieć w jednym miejscu i na tym wypełnianie się skończyłoA skusiła się któraś z Was na segregator od mamyginekolog? Do mnie przyszedł jakieś 2 tyg temu już i boje się wypełnić..
Też mam ale według mnie jest nieporęczny i leży w szafce. Lepsza jest zwykła teczka, ale tez ma mały plus tzn ważniejsze rzeczy są chociaż trochę opisane.A skusiła się któraś z Was na segregator od mamyginekolog? Do mnie przyszedł jakieś 2 tyg temu już i boje się wypełnić..