U
użytkowniczka 193915
Gość
Tak, tak. Miałam.na.myśli 30 a napisałam 31.Kwiecień ma 30 dni [emoji85][emoji16]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, tak. Miałam.na.myśli 30 a napisałam 31.Kwiecień ma 30 dni [emoji85][emoji16]
Hmmm do.dzisiajJa ostatnia @ 26 lipca i test pokazał mi dwie kreski 21 sierpnia. Na bank będziesz majówką, musiała być późna owu, ile czekałaś z testowaniem?![]()
To długo zwlekałaś jak w 38dc podziwiam A cierpliwośćHmmm do.dzisiaj![]()
To długo zwlekałaś jak w 38dc podziwiam za cierpliwośćHmmm do.dzisiaj![]()
Sie okaze [emoji1787]Kochana ten Twój cień cienia to całkiem przyzwoity pozytyw[emoji173]
Ja mam 4 pinki, na razie 2 pozytywy. Jeden rano powtórzę, drugi w pon. Kupię też jakiś inny, bo może ye wadliweSie okaze [emoji1787]
Chciałabym mieć termin na ten dzień, urodziny mojego niemężaTak, tak. Miałam.na.myśli 30 a napisałam 31.
A na kiedy masz? Czy jeszcZe nie testowalas? Bo ja zakręcona jestemChciałabym mieć termin na ten dzień, urodziny mojego niemęża![]()
Jeszcze nie wiem czy się udało, tylko podczytuje majoweA na kiedy masz? Czy jeszcZe nie testowalas? Bo ja zakręcona jestem![]()
Trzymam kciukiJeszcze nie wiem czy się udało, tylko podczytuje majowe![]()
Jestem w pierwszym stymulowanym cyklu po poronieniu![]()