ciociaAsia
Fanka BB :)
Mam tak samo, kolejne mi wypada w 16tc. Choć najchętniej bym chodziła co tydzieńJa miałam prenatalne w 12 tc teraz kolejną wizyta w 16 tc A potem połówkowe. co 4 tygodnie mój lekarz umawia mnie na wizyty.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam tak samo, kolejne mi wypada w 16tc. Choć najchętniej bym chodziła co tydzieńJa miałam prenatalne w 12 tc teraz kolejną wizyta w 16 tc A potem połówkowe. co 4 tygodnie mój lekarz umawia mnie na wizyty.
Zazwyczaj między 18 a 22 tyg, ale nie ma ściśle określonego terminu kiedy trzeba je zrobić tak jak w przypadku "genetycznego ".U mnie co 3-4tyg wizyty. Wygląda na to, że będę miała jeszcze przed polowkowym. A powiedzcie mi proszę, polowkowe na NFZ jest zawsze w 20tc czy zależy jaki mi się trafi termin? Nie dostałam jeszcze skierowania, a badanie powinno mi wypaść na poczatku stycznia![]()
Ja mam na 7.12 wizytę, to będzie 17+1Kochane, czy macie zaplanowane kolejne wizyty po usg genetycznym? Czy teraz czekamy już tylko na połówkowe? U mnie wszystko jest w porządku z badaniami i zastanawiam się czy powinnam umawiać się na jakieś wizyty pomiędzy USG...
No ja się zapisuję jakoś raz w miesiącu do gina ,ale to jak akurat termin jest, nie żeby co chwila latać... po genetycznym byłam na wizycie w 15 tc, w przyszły wtorek mam połówkowe, a wizytę u gina 15 grudnia, czyli nie licząc usg to 5 tyg przerwy między wizytami, ale jak teraz pójdę to wezmę jakieś dodatkowe skierowanie na usgKochane, czy macie zaplanowane kolejne wizyty po usg genetycznym? Czy teraz czekamy już tylko na połówkowe? U mnie wszystko jest w porządku z badaniami i zastanawiam się czy powinnam umawiać się na jakieś wizyty pomiędzy USG...
Kochane, czy macie zaplanowane kolejne wizyty po usg genetycznym? Czy teraz czekamy już tylko na połówkowe? U mnie wszystko jest w porządku z badaniami i zastanawiam się czy powinnam umawiać się na jakieś wizyty pomiędzy USG...
Teraz wyjątkowo w czwartek wybieram się do innego lekarza, ale tylko po to aby mieć możliwość w razie gdyby była taka potrzeba żeby przyjął mnie do siebie na oddział. Niestety mój ginekolog nie pracuje teraz w żadnym szpitalu, tam gdzie chce rodzić bądź ewentualnie będzie taka potrzeba że muszę się znaleźć w szpitalu nie przyjmują pacjentek "nie swoich". Więc idę z myślą żeby się dogadać z nim i pojawić ze 3 razy w ciągu całej ciąży. Przy okazji dowiem się jak maleństwo i czy torbiel zaczęła się wchłaniaćMam tak samo, kolejne mi wypada w 16tc. Choć najchętniej bym chodziła co tydzień![]()