Jak nie będziesz się jakoś mocno forsować/przemęczać to raczej okDziewczyny obeznane czy jednodniowa wycieczka w góry nie zaszkodzi czy lepiej nie ryzykować? Mam na myśli odpoczynek nie chodzenie po wysokich górach
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak nie będziesz się jakoś mocno forsować/przemęczać to raczej okDziewczyny obeznane czy jednodniowa wycieczka w góry nie zaszkodzi czy lepiej nie ryzykować? Mam na myśli odpoczynek nie chodzenie po wysokich górach
Nie, nie. Mała jest z moją mamą. Karmilam juz bardzo malutko. Ale teraz musze calkiem odstawic przez te leki. I mi z tego powodu też smutno.A nie wiem cy pisałaś...Ty leżysz w szpitalu razem z córeczką? karmisz ją jeszcze?
Gdybym nie krwawila, sama bym jechala. Ale jak nic się z ciąża nie dzieje to pewnie, że możesz jechaćDziewczyny obeznane czy jednodniowa wycieczka w góry nie zaszkodzi czy lepiej nie ryzykować? Mam na myśli odpoczynek nie chodzenie po wysokich górach
Zawsze możesz powiedziec, ze się źle czujesz czy coś. W sumie nikt nie ma Cie prawa do niczego zmuszać. Więc jak oni zechcą iść na jakiś szczyt to odmów i tyle.Najgorzej Jak znajomi coś wymyśla A nie chce jeszcze mówić
A jak długie masz cykle? I mniej więcej kiedy owu ?Ja już czekam na wizytę, trochę poczekam bo jak zwykle jest opóźnienie ale cóż zrobićmam nadzieję że coś zobaczę bo w sumie test wyszedł 4 dni przed miesiączka pozytywny, ale tym pewnie nie ma się co sugerować
Ja różne tak między 29-31 ostatni był 29 dni, testów owu nie robiłam, tylko według aplikacji tak mniej więcej 17 lub 18 dc i nawet by się zgadzało bo wtedy coś mnie kulo w boku.A jak długie masz cykle? I mniej więcej kiedy owu ?
Ja jestem 4 dni przed @ i już się niepokoje że jednak się nie udało![]()
Zwiekszalas dawkę w ciazy ?U mnie zmęczenie i senność, parcie na pęcherz i wilczy apetyt szczególnie o dziwo na zdrowe rzeczy
A na mdłości poranne pomagają migdały. Ja niestety biorę Letrox na tarczycę ( trzeba na czczo i odczekać 1h z jedzeniem) więc nie ma szans żeby jeść jeszcze w łóżku.