linka90
Fanka BB :)
Ja robiłam w 18 tygodniu 3D i było ładnie buźkę widać. Tylko niestety bardzo się wiercił i ciężko było uchwycić dobre zdjęcie.Ja jutro wizyta ciekawe czy 3d już by ładnie wyszło może poproszę o zdj.. A wy robilyscie już takowe?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja robiłam w 18 tygodniu 3D i było ładnie buźkę widać. Tylko niestety bardzo się wiercił i ciężko było uchwycić dobre zdjęcie.Ja jutro wizyta ciekawe czy 3d już by ładnie wyszło może poproszę o zdj.. A wy robilyscie już takowe?
Mój to w ogóle szkoda gadać w 20 czy 21 mi mówił że tłuszczu nie ma i brzydkie będzie... pomyślałam tylko że dla mnie będzie zawsze piękna ale nie chciałam z nim dyskutować dziś powiem żeby zrobił i tyle... A od następnego miesiąca chce zmienić ginekologa bo się przeprowadzamy, a nie wiem czy mogę bo z tego co słyszałam to tu raz na kwartał możnaJa robiłam w 18 tygodniu 3D i było ładnie buźkę widać. Tylko niestety bardzo się wiercił i ciężko było uchwycić dobre zdjęcie.
Lekarz sam jest brzydki ;p ja się mocno skupiłam na tym by wszystkie parametry sprawdził i żeby dopytać czy na pewno jest ok. A to zdjęcie 3D to taki miły dodatek. Ale nie powiem, wzruszyłam się jak zobaczyłam twarz.Mój to w ogóle szkoda gadać w 20 czy 21 mi mówił że tłuszczu nie ma i brzydkie będzie... pomyślałam tylko że dla mnie będzie zawsze piękna ale nie chciałam z nim dyskutować dziś powiem żeby zrobił i tyle... A od następnego miesiąca chce zmienić ginekologa bo się przeprowadzamy, a nie wiem czy mogę bo z tego co słyszałam to tu raz na kwartał można
Na też bardzo cieszę się z terminu majowegoJa dziś 25t + 4d i 7,5 kg na plusie. Termin na 1.05 ale dziecko dość małe więc możliwe, że będzie trochę później. A maj też mi się wydaje fajnym terminem na poróddość ciepło, wiec w przyszłości będzie mogła córeczka grille urodzinowe organozować. Mam synka z połowy grudnia to jak dla mnie taki majowy termin jednak lepszy, bo "starszak" ma w podobnym czasie i urodziny i Boże Narodzenie.
Ja rodziłam tam kilka miesięcy temuKochane czy któraś ma doświadczenie lub sprawdzone źródło opinii na temat porodu w szpitalu Medicover ?
Ja rodziłam tam kilka miesięcy temu