ladypink81
Zaciekawiona BB
Gratuluje ... bijace seruszko pewnie cudownie brzmialo. Kiedy termin?A więc byłam dziewczyny na IP. Wszystko ok nie wiadomo skąd te plamienia [emoji2368] przynajmniej zobaczyłam bijące serduszko. 6+6 Z USG CRL 9,2 mm
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratuluje ... bijace seruszko pewnie cudownie brzmialo. Kiedy termin?A więc byłam dziewczyny na IP. Wszystko ok nie wiadomo skąd te plamienia [emoji2368] przynajmniej zobaczyłam bijące serduszko. 6+6 Z USG CRL 9,2 mm
TrzymamyWitam kochane majowe mamusie,
Jestem 11 dni po transferze dwoch 3-dniowych zarodkow i ..... wczoraj bardzo blada kreska a dzis beta 137 !!! 3tyg 6dni wedlug Pana Google :-)
Moj malutki cud
Nastepna beta w poniedzialek, trzymajcie kciuki![]()
Ja się też wybieram w poniedziałek, ale u mnie to wtedy będzie 7t2dWitajcie
Tak się zastanawiam czy w poniedziałek mogę wybrać się już do ginekologa 4tc i 4dni z om. Szczęście mnie rozpiera i chciałabym aby je potwierdził na 100%
Jak było u Was![]()
Chcę po prostu aby potwierdził moją ciąże.Ja się też wybieram w poniedziałek, ale u mnie to wtedy będzie 7t2dJeśli u Ciebie nadal 4 tydzień to szczerze mówiąc raczej nie będzie nic widać. Jeśli potrzebujesz jakichś leków to wiadomo, że można iść wcześniej, ale jeśli chciałabyś coś zobaczyć (szczególnie serduszko) to lepiej zaczekać z 2 tygodnie, bo u większości z tego co pamiętam jest widoczne w 6t + kilka dni.
U mnie w dniu kiedy beta wynosila 867 było widać pecherzykw macicy taki malutki.Dziewczyny jeśli miałam bete w czwartek 855 to czy w poniedziek będzie coś na USG ?
Byłam u nowej lekarki, podeszła luzno do heparyny bo twierdzi że po 12 tyg i jadę z powrotem do swojej w poniedziałek.