reklama

Majowe mamy 2021

reklama
Ale właściwie boleć to mnie nie boli praktycznie w ogóle, ale mam takie uczucie, jak zawsze przed @, że dosłownie jak się jakoś gwałtownie ruszę, albo usiądę, to zaraz się zacznie, jakby @ czekal w przedsionku ;) już tak raz miałam, ale w ciąży poronionej i dlatego się tak boję i dopytuje:(
Tal, w dniu okresu a nawet kilka dni po uczucie ze zaraz okres będzie. Ból typowo menstruacyjny. Teraz mam inny, macica daje znaki, znam to uczucie doskonale.

Dziewczyny mam pytanie bo Wy jesteście na bieżąco z tematem ;) czy na samym początku w terminie @ mialyscie wrażenie, że zaraz dostaniecie @??? W sensie nawet nie bolu, ale tak jakby @ miał zaraz wyplynac, ale sprawdzacie A Tu nic :)
Ja miałam takie uczucie od mniej więcej tydzień przed okresem, do tydzień po okresie :) a teraz jestem już 3 tygodnie po terminie miesiączki i uwierzyłam, że ona naprawdę nie przyjdzie :D

Dziękuję, dajesz mi nadzieję [emoji8][emoji8][emoji8] ja po moich stratach obiecałam sobie że najwcześniej test zrobię tydzień po terminie, także czekam do następnej soboty :)
Ja miałam takie uczucie od mniej więcej tydzień przed okresem, do tydzień po okresie :) a teraz jestem już 3 tygodnie po terminie miesiączki i uwierzyłam, że ona naprawdę nie przyjdzie :D

Dziękuję, dajesz mi nadzieję [emoji8][emoji8][emoji8] ja po moich stratach obiecałam sobie że najwcześniej test zrobię tydzień po terminie, także czekam do następnej soboty :)
To jeszcze nie robiłaś testu ? Ale już jesteś po terminie @ ?
Można wiedzieć ile miałaś strat i czym były spowodowane ? A masz już dzieci ?

Tak mniej więcej wczoraj powinnam dostać. Mam 1 dziecko, jestem po ciąży biochemicznej i pusty pecherzyk poronienie w 8 tygodniu. Ale jestem pełna nadziei mimo wszystko :)
To czekamy na twoje dwie kreski :) na pewno będzie dobrze :)
Dziewczyny w którym tc umowiliscie się na wizytę? U mnie się zacznie 7tc jak pójdę.
Pewnie ciężko będzie mi przetrwać te 3 tygodnie w niewiedzy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry