ladypink81
Zaciekawiona BB
Gratuluje ... bijace seruszko pewnie cudownie brzmialo. Kiedy termin?A więc byłam dziewczyny na IP. Wszystko ok nie wiadomo skąd te plamienia [emoji2368] przynajmniej zobaczyłam bijące serduszko. 6+6 Z USG CRL 9,2 mm
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gratuluje ... bijace seruszko pewnie cudownie brzmialo. Kiedy termin?A więc byłam dziewczyny na IP. Wszystko ok nie wiadomo skąd te plamienia [emoji2368] przynajmniej zobaczyłam bijące serduszko. 6+6 Z USG CRL 9,2 mm
TrzymamyWitam kochane majowe mamusie,
Jestem 11 dni po transferze dwoch 3-dniowych zarodkow i ..... wczoraj bardzo blada kreska a dzis beta 137 !!! 3tyg 6dni wedlug Pana Google :-)
Moj malutki cud
Nastepna beta w poniedzialek, trzymajcie kciuki![]()
Ja się też wybieram w poniedziałek, ale u mnie to wtedy będzie 7t2dWitajcie
Tak się zastanawiam czy w poniedziałek mogę wybrać się już do ginekologa 4tc i 4dni z om. Szczęście mnie rozpiera i chciałabym aby je potwierdził na 100%
Jak było u Was![]()
Chcę po prostu aby potwierdził moją ciąże.Ja się też wybieram w poniedziałek, ale u mnie to wtedy będzie 7t2dJeśli u Ciebie nadal 4 tydzień to szczerze mówiąc raczej nie będzie nic widać. Jeśli potrzebujesz jakichś leków to wiadomo, że można iść wcześniej, ale jeśli chciałabyś coś zobaczyć (szczególnie serduszko) to lepiej zaczekać z 2 tygodnie, bo u większości z tego co pamiętam jest widoczne w 6t + kilka dni.
U mnie w dniu kiedy beta wynosila 867 było widać pecherzykw macicy taki malutki.Dziewczyny jeśli miałam bete w czwartek 855 to czy w poniedziek będzie coś na USG ?
Byłam u nowej lekarki, podeszła luzno do heparyny bo twierdzi że po 12 tyg i jadę z powrotem do swojej w poniedziałek.