Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też u siebie taki widzę po południu. Zawsze miałam bardziej uwypuklony rano płaski A teraz widzę odrobinę większy. W pierwszej ciąży jak byłam w 7 miesiącu to zaczęli pytać czy w ciąży jestemJestem w szoku co widzę w lustrze po południu zwykły ciazowy brzuch, tego się długo nie da ukryć.w 1 ciąży taki miałam w 6 miesiącu prawie
Mam tak samo od rana. Boli brzuch na okres ale mowia ze to normlane. U mnie dzisiaj 5 tyg.Dziewczyny czy was też tak brzuchu bolą? Czuje jakbym miała okres dostać![]()
Tez tak mam! Wieczorem to ewidentnie brzuch ciążowy. Nie da się ukryć. Myślę, że też długo nie poukrywam tej ciąży.Jestem w szoku co widzę w lustrze po południu zwykły ciazowy brzuch, tego się długo nie da ukryć.w 1 ciąży taki miałam w 6 miesiącu prawie
Podobnie jak u mnie dluga przerwaJa teraz 2 ciąża pierwsza corka 2009 Maja wiec troszkę czasu minęło ...czuje się dobrze ..troszkę piersi bolą i czasami skurcze jak na okres słabe