Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też się obawiam takiej informacji... W rodzinie były bliźniaki a ja nie jestem gotowa na dwóch noworodków i 2,5 latka... Tym bardziej że poza mężem który wiadomo pracuję to nikt mi nie pomoże, rodzice tez oboje pracują teściowe są daleko.A widzisz ja do wizyty w stresie jestem że mi powie że będą 2 maluchy bo nie ma w mojej rodzinie pokolenia żeby bliźniaków nie bylo
Po teście ciążowym zadzwoniłam do przyjaciółek i rodzicówDziewczyny a kiedy zamierzacie mówić bliskim ze spodziewacie się dzidziusia? Ja chciałam w 12 tygodniu ale czy uda mi sue tak długo ciąże ukryć![]()
Ja mam teściów na miejscu bo mieszkają pod namiJa też się obawiam takiej informacji... W rodzinie były bliźniaki a ja nie jestem gotowa na dwóch noworodków i 2,5 latka... Tym bardziej że poza mężem który wiadomo pracuję to nikt mi nie pomoże, rodzice tez oboje pracują teściowe są daleko.![]()
Miałaś komplikacje jakieś że cięcie robili czy dzidziuś za duży czy chciałaś? Ja miałam cięcie bo miałam zaostrzenie stanu przedrzucawkowego :/Dziewczyny a kiedy zaczyna być widoczne bicie serduszka?
U mnie 5t1d wychodzi od ost miesiączki.
Na razie tylko widać pęcherzyk.
Widać tez moje cięcie po cc. Na szczęście dzidziuś daleko od blizny. Zobacz załącznik 1177942
U nas wiedza rodzice i tesciowieDziewczyny a kiedy zamierzacie mówić bliskim ze spodziewacie się dzidziusia? Ja chciałam w 12 tygodniu ale czy uda mi sue tak długo ciąże ukryć![]()
Dziewczyny a kiedy zamierzacie mówić bliskim ze spodziewacie się dzidziusia? Ja chciałam w 12 tygodniu ale czy uda mi sue tak długo ciąże ukryć![]()
Mi się wydaje, że ciąża widoczna na usg będzie młodsza niż tygodniowo z miesiączki. Jak ja poszłam pierwszy raz na wiZytę to była dosłownie kropeczka taki malutki pęcherzyk, a dopiero w piątym tygodniu było widać pęcherzyk z powstającym zarodkiem . W 7 tygodniu bicie serduszka i dzidziusia było widać. Jak bedziesz chciała mogę wrzucić zdjęcia od pierwszego usgDziewczyny a kiedy zaczyna być widoczne bicie serduszka?
U mnie 5t1d wychodzi od ost miesiączki.
Na razie tylko widać pęcherzyk.
Widać tez moje cięcie po cc. Na szczęście dzidziuś daleko od blizny. Zobacz załącznik 1177942
Miałaś komplikacje jakieś że cięcie robili czy dzidziuś za duży czy chciałaś? Ja miałam cięcie bo miałam zaostrzenie stanu przedrzucawkowego :/