Może energiiNormalnie nie jem słodyczy, bo nie lubię a teraz mnie ssie na słodkiecukru mi brakuje?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może energiiNormalnie nie jem słodyczy, bo nie lubię a teraz mnie ssie na słodkiecukru mi brakuje?
Póki co kupiłam tylko szczęśliwe skarpetki z małym rudym liskiemKupujecie już coś dla maleństw?
Ja mam 5 wizytę. I ogólnie mam genetyczne obciążenie bliźniakami. Boję sie tego. To 1 ciążaTeż bliźniaki? Dziś byłam na wizycie termin porodu mam potwierdzony na 10 maj 2021r. A poniżej zdjęcia z dziś
![]()
U mnie wizyta jutro i tez szansa na bliźniaki ...Ja mam 5 wizytę. I ogólnie mam genetyczne obciążenie bliźniakami. Boję sie tego. To 1 ciążai ogromny strach
Ale masz już potwierdzona ciążę bliźniaczą? Ja też po pierwszej wizycie miałam stres i niedowierzanie. Teraz już przyzwyczaiłam się do tej myśli. Mam 32 lata i też to moja pierwsza ciążaJa mam 5 wizytę. I ogólnie mam genetyczne obciążenie bliźniakami. Boję sie tego. To 1 ciążai ogromny strach