Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Teraz chyba muszą mieć ukończona dodatkową specjalizacje fachowo certyfikat. Moja gin też nie wykonuje i znalazłam właśnie w klinice a nie w przychodni.Czy coś się zmieniło z badaniami prenatalnym i? W 2015 prawie każdy gin robił w mojej przychodni a teraz tylko kilku
Ja wróciłam od lekarza według kalendarzyka 6 tydzień ale nie widać zarodka narazie tylko pęcherzyk ciazowy Lekarz mówi ze ok ale ja jakoś mam stresa kolejna wizyta za tydzień
Dokładnie, mój to samo mówił, że nie mają jeszcze tego certyfikatu. Może jutro zacznę dzwonić i orientować się w cenach i terminach.Teraz chyba muszą mieć ukończona dodatkową specjalizacje fachowo certyfikat. Moja gin też nie wykonuje i znalazłam właśnie w klinice a nie w przychodni.
To czekam na informacje od Ciebie A co lekarz Tobie powiedział ? Bo mój twierdzi ze jest ok i zlecił badaniaMoja wizyta w sobotę wyglądała tak samo. Kolejną mam w poniedziałek ale już u innego lekarzabądźmy dobrej myśli!