Z_zaskoczenia
Fanka BB :)
Mi to obojętne gdzie będę z Wami pisaćW poprzedniej ciąży jak byłam też były takie dziewczyny zakładały tylko takie lewe konto na poczet ciąży. Ale zobaczymy chyba ze nie będzie chętnych.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi to obojętne gdzie będę z Wami pisaćW poprzedniej ciąży jak byłam też były takie dziewczyny zakładały tylko takie lewe konto na poczet ciąży. Ale zobaczymy chyba ze nie będzie chętnych.
Ja wiem że można tu stworzyć bardziej mi chodziło o wygodę w przeglądaniu, otwieraniu zdjęć. Jak ktos nie wchodził pol dnia później musi jednak te 20 stron klepać.Można stworzyć tutaj prywatny wątek .
O luzieMoże być tu, może być Facebook ale raczej mniejsza grupka. Zapisałam się na chwile na rodzę w maju na fb i się wypisałam jak zobaczyłam ze jest tam ponad 500 osób ;p
Ja też nie ogarniam tego na fejsie, za dużo tam ciężarnych. Nie da się w ogóle zapamiętać nikogo A tu jednak już jakiś czas mamy kontakt i tak się człowiek przywiazalMoże być tu, może być Facebook ale raczej mniejsza grupka. Zapisałam się na chwile na rodzę w maju na fb i się wypisałam jak zobaczyłam ze jest tam ponad 500 osób ;p
W poprzedniej ciąży jak byłam też były takie dziewczyny zakładały tylko takie lewe konto na poczet ciąży. Ale zobaczymy chyba ze nie będzie chętnych.
Ja byłam czerwcowki 2016 .do tej pory mamy kontaktDobra ja jestem za stworzeniem prywatnej grupy dla tych które są tu i pisząz majowkami 2014 do tej pory utrzymujemy kontakt. Poznaliśmy się tu i przyniosłyśmy na grupę na fb