Aliseek
Zaangażowana w BB
70 kg ...a z dużej wagi startujemy z ta ciaza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
70 kg ...a z dużej wagi startujemy z ta ciaza
nie przesadzaj70 kg ...
U mnie też takie obrzydliwe mdłości i brzuch jak w 5miesiacu:O w pierwszej ciąży zaliczałam wymioty aż do połowy 6miesiaca ale nie były tak nasilone jak teraz ...Hej Dziewczyny, ja mam powtórkę z pierwszej ciąży - mdłości i to nawet w nocy jak wstaję do WC, wymioty, brzuch jak balon, cały czas wzdęty, zaparcia, zawroty głowy, ogólnie czuję się jak na mocnym kacuw pierwszej ciąży wszystko minęło po skończonym 12 tygodniu, więc jeszcze 1,5 miesiąca
do tego boli mnie żołądek, bo na mdłości pomaga tylko jedzenie, więc jem cały czas i ogólnie to jest masakra, brzuch mam taki jak w połowie pierwszej ciąży :/ zazdroszczę kobietom, które kochają ten stan, bo dla mnie to najgorszy czas. To co u mnie trochę pomaglo w pierwszej ciąży, to diclofor 60 - probiotyk, właśnie dziś wysłałam męża do apteki.
Albo ja ;p w dniu pozytywnego testu czyli 14.09 miałam równo 97.. a dziś 94,6..Oj to ja chyba startuje z największą waga z was wszystkich aż wstyd![]()
29A ile masz lat?
ja się pochwaliłam waga słonia wiec ty tez się chwalOj to ja chyba startuje z największą waga z was wszystkich aż wstyd![]()