Foka_szara
Fanka BB :)
Taki mi przykroDziękuję wam dziewczyny za wsparcie i słowa otuchy. Będzie mi was brakowało. Muszę dojść do siebiemoja mała kruszynka... Będę chciała sprawdzić płeć i resztę rzeczy genetycznych.
Ostatnia edycja:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Taki mi przykroDziękuję wam dziewczyny za wsparcie i słowa otuchy. Będzie mi was brakowało. Muszę dojść do siebiemoja mała kruszynka... Będę chciała sprawdzić płeć i resztę rzeczy genetycznych.
Hej, wczoraj dosłownie pol godziny po zaaplikowaniu luteiny pojawił sie taki dziwny beżowy śluz, bylo go naprawdę malo, nic nie bolało, sytuacja sie nie powtórzyła. Czy waszym zdaniem jest sie o co martwić?7 tydzień
Ja miałam wczoraj tak ze zauważyłam śluz lekko brązowy i minimalna ilość. Byłam dzisija u ginekologa, pani mnie dokładnie obejrzała i powiedziała ze nic widać żeby to były jakieś upławy i wszysgko jest w porządku i ze czasami tak po prostu się zdarza i żeby się nie martwićHej, wczoraj dosłownie pol godziny po zaaplikowaniu luteiny pojawił sie taki dziwny beżowy śluz, bylo go naprawdę malo, nic nie bolało, sytuacja sie nie powtórzyła. Czy waszym zdaniem jest sie o co martwić?7 tydzień
Tez tak myślę, ważne ze przeszło. Wizyta w przyszły piątek! Juz druga ale stresu coraz więcejMoże podrażniłaś ścianki podczas aplikowania?
Ściskam Cię mocno...Jej, dziewczyny.. Będę musiała się z wami pożegnaćwłaśnie serduszko przestało bic
... To jest koniec
...
![]()
A to przy dzieciach ciężko odpocząć. A z picia może herbata z imbirem albo chociaż letnia woda?W sumie to moja 5 ciąża, ale tylko 3 córki w domu. Też ciężko mam z gotowaniem. U mnie nie ma znaczenia co jem. Najgorzej z piciem. Nic mi nie wchodzi
Ciąża!Dziewczyny dzisiaj zrobiłam test ciążowy, okres spóźnia się 2 dni. Jak interpretować wynik?
O jezu, tak mi przykroJej, dziewczyny.. Będę musiała się z wami pożegnaćwłaśnie serduszko przestało bic
... To jest koniec
...
![]()