Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bo krwawię a zależy mi żeby utrzymać tego dzidziusia jak bije mu serduszko i ból brzucha na dole.Dlaczego musisz leżeć? Ja też teraz dostałam na dwa tygodnie zakaz chodzenia i się przemeczania z uwagi na torbiele
Ale to jak test z bladziutką kreską jest z dzisiaj to termin raczej na czerwiec a nie maj prawda?Cześć Dziewczyny, chyba czas się przywitać dzisiejszym testem. Ledwie widoczna druga kreskaJeszcze nie jest pewne, czy wszystko jest okej, bo to dopiero początek na pewno, ale witam się
Dopiero 24 października mam USG, które potwierdzi ciążę.
Tak? To ja chyba nie umiem liczyć, miesiączkę miałam 12 września, to na pewno nie maj?Ale to jak test z bladziutką kreską jest z dzisiaj to termin raczej na czerwiec a nie maj prawda?
Masz rację u mnie też pościel była kupiona i to nie jedna nigdy nie użyta. Zawsze lekki kocyk albo spiworek.Generalnie pościel fajna sprawaale z pościelą nie ma co przesadzać, bo na pewno nie jest to towar pierwszej potrzeby i zawsze zdąży się kupić. Mój synek ma 9,5 miesiąca i jeszcze nigdy nie spał pod pościelą. U malutkich dzieci pościel, poduszki, ochraniacze do łóżeczka przyczyniają się do większego prawdopodobieństwa śmierci łóżeczkowej. Najbardziej polecane jest, żeby dziecko spało po prostu w śpiworku zakładanym na ciało.= i nic więcej żeby mu nie wkładać do łóżeczka. Ale wiadomo każdy rodzic robi tak jak uważa za słuszne. Mój synek np. nie tolerował śpiworków i od początku spać w beciku a potem pod kocykiem. I pod kocykiem śpi do tej pory, możliwe że teraz na zimę wyjmę mu dopiero kołderką, ale to już będzie miał co najmniej 10 miesięcy, jest dość samodzielny i nie boję się aż tak, że sobie to zarzuci na głowę i nie będzie mógł oddychać. Młodszego dziecka po prostu bałabym się położyć pod kołdrą.
kurcze a tak się na te pościel nakręcilamMasz rację u mnie też pościel była kupiona i to nie jedna nigdy nie użyta. Zawsze lekki kocyk albo spiworek.
Zależy jaka wielkość pościeli może wykorzystasz w innym czasie. Takie niemowlę będzie miało problem żeby się obkrecic, albo sobie zarzuci na głowę, a ty nie będziesz spać bo będziesz pilnować czy okryte, albo czy nie za bardzo. Takie moje zdanie Ale jak uważasz.kurcze a tak się na te pościel nakręcilam
moje pierwsze dziecko wiec wiele pytań o dylematów przedemnaZależy jaka wielkość pościeli może wykorzystasz w innym czasie. Takie niemowlę będzie miało problem żeby się obkrecic, albo sobie zarzuci na głowę, a ty nie będziesz spać bo będziesz pilnować czy okryte, albo czy nie za bardzo. Takie moje zdanie Ale jak uważasz.
Ja miałam 26.07 OM i termin mam na 1.05 z OM i 6.05 z USGTak? To ja chyba nie umiem liczyć, miesiączkę miałam 12 września, to na pewno nie maj?
Kupić zawsze możnakurcze a tak się na te pościel nakręcilam