Cresselia
Fanka BB :)
Dziś o 20 mam wizytę.... Strasznie się boję.
Doskonale wiem co przeżywasz. Przed każdą wizytą mam to samo.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziś o 20 mam wizytę.... Strasznie się boję.
Nam łóżeczko służy do teraz a córka za 2 tyg kończy 2 lata. Mało kiedy spała z nami w łóżku. Ale myślę już w lutym kupić jej łóżko i powoli ją przyzwyczajać a łóżeczko przygotować na rodzeństwoTaka pościel możesz zawsze wykorzystać do leżenia jako podkład na łóżko czy cokolwiek
To u mnie ostatni okres 21 sierpnia a termin 28 maj. Zależy od długości cykli i owu kiedy była jesli chodzi o termin z usgJa miesiączkę miałam 14 sierpnia a termin porodu na 25 maja
Jest jest słyszałam o tymJest też teoria że w pierwszych miesiącach można plamic w dniach przewidywanej miesiączki
Ale pierwsza ciąża jest super [emoji4] możesz w 100 % skupić się na przyszłym dzidziusiu i przede wszystkim więcej czasu na odpoczynek. Przy drugim już ciężko o odpoczynek [emoji12]widzę ze tutaj tłum mamusi juz z drugim
u mnie pierwsze wiec mnie szokuje w sunie sszystko
Życzę Ci jak najlepiej i wierzę, że faktycznie nic niepokojącego się nie dzieje i wszystko będzie dobrze...ale szczerze mówiąc teoria o krwawieniu z pochwy z nerwów jakoś do mnie nie przemawia, raczej musi być jakiś powód tylko lekarz nie potrafi go znaleźć. Pewnie jest jakiś mały krwiaczek czy torbiel albo jakieś podrażnienie i po prostu tego nie widać. Żeby nie było nie jestem żadną specjalistką, no ale krwawienie z nerwów ?!
Właśnie ja miewam zatkany nos! Ale ciężko teraz powiedzieć, też jest jesień , zmienna pogoda i nie wiem od czego :/To się nacieszyłam dobrym samopoczuciem... Od początku ciąży czułam się lepiej niż przed, tylko szybciej się męczyłam i więcej spałam. Teraz kiedy jestem w 9 tygodniu dopiero się zaczęło... Od trzech dni ból głowy, chwilami nie do zniesienia, ciężko mi się staje z łóżka, oczy mnie bolą, niedobrze mi i słabo... Mówiłam, że wszystko jeszcze przede mną.A tak wogóle coraz bardziej męczą mnie zatkane zatoki. Ma któraś z was ten problem?
Hej, ja mam taki tok rozumowania, jak zrobione w sierpniu to będzie w maju, a jak we wrzesniu to w czerwcuTak? To ja chyba nie umiem liczyć, miesiączkę miałam 12 września, to na pewno nie maj?