mangusta87
Fanka BB :)
ja tez jestem szczęśliwym bezobjawowy.
co trochę mnie to martwi ale daje rade
co trochę mnie to martwi ale daje rade
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja myślę, se jak bobas się zacznie obkręcac to już wtedy chyba to nie będzie zbyt bezpieczne. Chociaż pewnie tez można zabezpieczyć. Ja obstawiam z 5 miesięcy.A ile takie łóżeczko dostawne służy? Bo też się zastanawiam nad takim bo również mam małe mieszkanie, ale pewnie dość szybko będzie trzeba wymienić na większe i nie wiem czy jest sens.
Dziękuję za pamięć@Cordiane
@Mimi1987
@dadzi
@Weronikax1
@Hankaa
@zielona2909
@angel.sweet.25
Co u was? Pojawiło się jakieś światełko w tunelu?Czy pomimo smutnych wydarzeń zglądacie do nas jeszcze? Jeśli kogoś pominęłam (a na bank pominęłam) to przepraszam. Pamiętamy, że byłyście z nami![]()
No właśnie to jest takie jak Chicco Next2Me i ono długo nie posłuży.Mi się podoba tez takie z kinderkraft
Zobacz ofertę: Łóżeczko dostawne aluminiowe Kinderkraft UNO 2w1 Link do: Łóżeczko dostawne aluminiowe Kinderkraft UNO 2w1
Dlatego może bezpieczniejsze byłoby takie, jeśli ma służyć dłużej niż 5 miesięcy?Ja myślę, se jak bobas się zacznie obkręcac to już wtedy chyba to nie będzie zbyt bezpieczne. Chociaż pewnie tez można zabezpieczyć. Ja obstawiam z 5 miesięcy.
Myśle ze to tez dobry pomysł takie łóżeczkoNo właśnie to jest takie jak Chicco Next2Me i ono długo nie posłuży.
Dlatego może bezpieczniejsze byłoby takie, jeśli ma służyć dłużej niż 5 miesięcy?
![]()
3w1 Łóżeczko dostawne kołyska łóżko Filip biały
Kup teraz na Allegro.pl za 303 zł - 3w1 Łóżeczko dostawne kołyska łóżko Filip biały (6791135409). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!allegro.pl
Hej, przyznam ze nie zaglądam ale pamiętam o Was. Mam nadzieję, że u każdej z Was wszystko jest ok!@Cordiane
@Mimi1987
@dadzi
@Weronikax1
@Hankaa
@zielona2909
@angel.sweet.25
Co u was? Pojawiło się jakieś światełko w tunelu?Czy pomimo smutnych wydarzeń zglądacie do nas jeszcze? Jeśli kogoś pominęłam (a na bank pominęłam) to przepraszam. Pamiętamy, że byłyście z nami![]()