Jak stara ?Stara jestem dlategoU mnie nie ryzyko jest podwyższone (ze względu na wiek) co pewnie wyjdzie w badaniach (test pappa) Liczę że oszczędzę sobie stresu i zmartwień.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak stara ?Stara jestem dlategoU mnie nie ryzyko jest podwyższone (ze względu na wiek) co pewnie wyjdzie w badaniach (test pappa) Liczę że oszczędzę sobie stresu i zmartwień.
35 lat. Pierwsze dziecko będzie mam nadziejęJak stara ?oczywiście jak nie chcesz to nie odpowiadaj. A u Ciebie to pierwsze dziecko czy kolejne? Sorki, ale tyle nas jest i napisałyśmy ponad 500 stron więc ciężko to wszystko spamiętać.
Mam nadzieję, ze się nie obrazisz, ale tym tekstem skojarzylo mi się Bridget Jones35 lat. Pierwsze dziecko będzie mam nadziejęDo tej pory nie miałam potrzeby posiadania dzieci i głównie zajmowałam się korzystaniem z życia.
Briget to była po 40 roku życiaMam nadzieję, ze się nie obrazisz, ale tym tekstem skojarzylo mi się Bridget Jones![]()
Tak, ale chodzilo mi o korzystanie z życiaBriget to była po 40 roku życia![]()
Staram się go unikaća akurat u mnie w domu jest to ciężki temat, bo tata jest bardzo zagorzałym Pisowcem ;/ Przynajmniej do niedawna było, bo od kiedy jest koronawirus i widzi co się dzieje w szpitalach i służbie zdrowia ogółem to jednak mu delikatnie tłumaczę kto jest u sterów i za to odpowiada. A miał okazję ostatnio mieć info o szpitalnym leczeniu z pierwszej ręki, bo moja mama trafiła tam na tydzień (nie koronawirus, tylko poważne złamanie nogi). Poza tym mimo, że ogląda głównie TV PIS to sam zauważył niespójny przekaz: epidemia jest, a teraz nie ma i trzeba iść na wybory, a teraz znowu jest i nie wolno nawet wychodzić...
![]()
E tam 35 to nie stara35 lat. Pierwsze dziecko będzie mam nadziejęDo tej pory nie miałam potrzeby posiadania dzieci i głównie zajmowałam się korzystaniem z życia, ale akurat tego nie żałuję. Moje bliższe koleżanka urodziły dzieci po 30-35 roku życia więc nie czuję się z tego powodu źle
![]()
W służbie zdrowia teraz nie jest za ciekawie to fakt. Oby do wiosny było trochę lepiejTo co się w szpitalach dzieje to porażka. Kolega mojego męża ma góza na pęcherzu i jakieś przeżuty na płuca. Pojechał do szpitala na umówiony zabieg. Przed szpitalem zamierzono temperaturę i miał 37,8. Zrobili wymaz, wpisali covid i wysłali do domu. 8 dni ma czekać na wyniki. Ludzie nie umierają na covid tylko na brak opieki od strony lekarzy. PiS na to pozwala, bo pieniążki biorą. Ciekawe co jeszcze do maja odwalą![]()
Nie jesteś staraStara jestem dlategoU mnie nie ryzyko jest podwyższone (ze względu na wiek) co pewnie wyjdzie w badaniach (test pappa) Liczę że oszczędzę sobie stresu i zmartwień.