HahaJa nie mogę w to uwierzyć bo w domu mam dwóch synów a tu taki by był fart
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
HahaJa nie mogę w to uwierzyć bo w domu mam dwóch synów a tu taki by był fart
Spokojnie, nikogo nie poganiam@Martynka90 @Pola87 wczoraj wysłałam prośbę do administratorki o dołączenie was do wątku prywatnego i czekam na jakąś odpowiedź. Jak zostaniecie dodane to pojawi się Wam link w wiadomościach prywatnych. Ciężko stwierdzić ile to potrwa na samo stworzenie wątku prywatnego czekałyśmy chyba kilka dni.
Na forum zamkniętym są stałe użytkowniczki więc nie wiem czy twoje 3 posty i data dołączenia (wczoraj) to nie jest ciut za mało.Hej dziewczyny, mogę jeszcze prosić o dołączenie do forum prywatnego? Mój termin to 05.05.2021![]()
Studiuje troche tych zdjęć żeby sama u siebie coś zobaczyć ale tutaj ciężko coś stwierdzić, jednak faktycznie prędzej dziewczynka niż chłopczyk bo nie widać siusiakaKobiety macie może takie zdj z USG? Jaka płeć według was?
Ja mam na 04.05.
Czujesz ruchy dziecka? Ja dzisiaj cały wieczór mocne kopniaki lekko poniżej pępkacudownie, można się bardzo uspokoić ...
Najprawdopodobniej Amelia, chociaż jeszcze myślę nad NataliaKochane a zastanawiałyście się nad imionami pociech ? U nas od początku znajomosci było wiadomo ze jak chłopak to Jerzy a dziewczyna to Julka a jak u Was? Oczywiście nosze w brzuszku córę tatunia![]()
Najprawdopodobniej Amelia, chociaż jeszcze myślę nad Natalia![]()
@Kasiejka Ogólne założenie jest takie, że mamy forum otwarte na którym może pisać każdy. Osoby, które pisały sporo stworzyły forum zamknięte po to, aby się lepiej poznać i czuć bezpieczniej. Na forum zamkniętym są raczej osoby, które się udzielają często i regularnie, wszystkie pozostałe mogą korzystać z otwartego. Jeśli ktoś bedzie się udzielał tutaj i go "poznamy" to jak najbardziej może zostać dołączony do wątku prywatnego, jednak na tą chwilę zachęcałabym do pozostania z nami na wątku ogólnym.Na forum zamkniętym są stałe użytkowniczki więc nie wiem czy twoje 3 posty i data dołączenia (wczoraj) to nie jest ciut za mało.
Ja jestem fanką tylko jednego imieniaOba pięknezawsze można drugie imię dodać, ale wybór pierwszego ciężki