Hej, ja mam łożysko nisko ja tylnej ścianie. To dopiero połowa ciąży i ma powędrować w górę wraz z wzrostem macicy. Mój lekarz mówi, że to normalne dla tego tygodnia ciąży, ale uważać z seksem...U nas wybór był między Adamem a Michałem, nie chcieliśmy takiego imienia starodawnego typu Antoni, Stanisław, Henryk, Jan czy też mocno nowoczesnego np. Marcel. Zostaliśmy przy Adamie a patrząc po rankingach aktualnie mało popularne imię bo na 10 najpopularniejszych w 2020roku było 8. Tak odchodząc od imion to wczoraj dowiedziałam się, że mam łożysko nisko położone na tylnej ścianie, nie jest przodujące, ale mam prowadzić kanapowy styl życia. Czy któraś też tak ma/miała i jak to dalej wygląda aktualnie mam 19tc czy to się może zmienić i na co się szykować ewentualnie bo dają mi max kilka tygodni żeby się podniosło.
reklama
mg2105
Początkująca w BB
Też myślę że dziewczynaKobiety macie może takie zdj z USG? Jaka płeć według was?
Martuska91
Zaciekawiona BB
Dobry wieczór. Dawno mnie tu nie było, ale prawie miesiąc walczyliśmy z
. W międzyczasie odebrałam wyniki krzywej i wdrażanie diety, bo wyszła cc. Dzisiaj po połówkowym usg. Jestem uspokojona, byłam chyba z 40 minut
Dzieć obejrzany dokładnie z każdej strony i wychodzi, że będzie dziewczynka 
Jedyne moje zmartwienie to waga... Wg usg wyszło, że Mała waży 310g
A to z OM 18+1, a z I USG 19 tydzień. Jak u Was wygląda to wagowo?
Jedyne moje zmartwienie to waga... Wg usg wyszło, że Mała waży 310g
mg2105
Początkująca w BB
Kobiety macie może takie zdj z USG? Jaka płeć według was?
U mnie dziś 170g 16+2Dobry wieczór. Dawno mnie tu nie było, ale prawie miesiąc walczyliśmy z. W międzyczasie odebrałam wyniki krzywej i wdrażanie diety, bo wyszła cc. Dzisiaj po połówkowym usg. Jestem uspokojona, byłam chyba z 40 minut
Jedyne moje zmartwienie to waga... Wg usg wyszło, że Mała waży 310gA to z OM 18+1, a z I USG 19 tydzień. Jak u Was wygląda to wagowo?
mg2105
Początkująca w BB
Ja też jestem zielona w temacie ale jak oglądałam na necie to wpadł mi w oko wózek Riko Nano, czy kto posiada ?Jakbyście mogły się jeszcze podzielić jakie są wasze upatrzone wózki? Szukam inspiracji, jestem trochę zielona w tym temacie![]()
Oglądałam go ostatnio w sklepie. Wizualnie fajny, ale jak dla mnie za sztywny. Ale to już zależy co kto lubi...Ja też jestem zielona w temacie ale jak oglądałam na necie to wpadł mi w oko wózek Riko Nano, czy kto posiada ?![]()
Szczerze mówiąc ja ostatnio nie miałam jeszcze podanej wagi, a na wizycie byłam w 17t + 2d i wychodziło wtedy,że termin z OM i USG jest taki sam. Kolejna wizyta w czwartek 17.12 i możliwe, że wtedy już będzie info o szacunkowej wadze dodane. A Ty czym się martwisz?Dobry wieczór. Dawno mnie tu nie było, ale prawie miesiąc walczyliśmy z. W międzyczasie odebrałam wyniki krzywej i wdrażanie diety, bo wyszła cc. Dzisiaj po połówkowym usg. Jestem uspokojona, byłam chyba z 40 minut
Jedyne moje zmartwienie to waga... Wg usg wyszło, że Mała waży 310gA to z OM 18+1, a z I USG 19 tydzień. Jak u Was wygląda to wagowo?
Cześć
forum czytam od momentu jak się dowiedziałam o ciąży i w końcu postanowiłam się udzielić, dzisiaj jest 17+4 z usg, we wtorek dowiedzieliśmy się, że będzie chłopak
Też się zastanawiamy nad imieniem i na ostatnim usg również lekarz jeszcze nie podawał wagi.
reklama
mg2105
Początkująca w BB
Super, dziękuję za odpowiedź ;-)Oglądałam go ostatnio w sklepie. Wizualnie fajny, ale jak dla mnie za sztywny. Ale to już zależy co kto lubi...