Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie również pierwsza ciąża i pierwszy poród. Ja mam termin na połowę maja a dzidzia pcha już się na świat, dostałam luteinę żeby dotrwać do 38 tygodnia ;-) Aktualnie mam huśtawkę nastrojów a od dzisiejszego dnia dopadł mnie jeszcze stres bo zaczynają mnie poważnie boleć plecy w okolicy lędźwi i boję się że to już niebawem TEN moment.Ja mam termin na 9 maja, zaczynam się bardzo stresować... Pierwszy poród, pierwsza ciąża, pierwsza córkai jeszcze na sam koniec wielowodzie i strach o zdrowie dziecka...
Hormony tragiczne, ciągle chce mi się płakać, tylko bym teraz leżała i nic nie robiła...
Teoretycznie też mam podobny termin, ale po wynikach ktg widać, że może to być wcześniej wiec siedzę jak na szpilkach. Ech.Ja mam termin na 9 maja, zaczynam się bardzo stresować... Pierwszy poród, pierwsza ciąża, pierwsza córkai jeszcze na sam koniec wielowodzie i strach o zdrowie dziecka...
Hormony tragiczne, ciągle chce mi się płakać, tylko bym teraz leżała i nic nie robiła...
Na pewno damy radę!U mnie również pierwsza ciąża i pierwszy poród. Ja mam termin na połowę maja a dzidzia pcha już się na świat, dostałam luteinę żeby dotrwać do 38 tygodnia ;-) Aktualnie mam huśtawkę nastrojów a od dzisiejszego dnia dopadł mnie jeszcze stres bo zaczynają mnie poważnie boleć plecy w okolicy lędźwi i boję się że to już niebawem TEN moment.
Ale mimo wszystko wierzę że wszystko będzie dobrze i damy radę![]()
![]()
To już w sumie jesteśmy w terminach porodu... Może lepiej nawet trochę wcześniej urodzić niz przechodzić ciążę i męczyć się jeszcze kilka tygodniTeoretycznie też mam podobny termin, ale po wynikach ktg widać, że może to być wcześniej wiec siedzę jak na szpilkach. Ech.
Mnie też już boli krocze... Szczególnie gdy wstaje np z łóżka...Ja mam termin na 8-11 maja tez mi się już nic nie chce ..czy zaczęło was boleć krocze ?i czy któraś chce rodzic z znieczuleniem epidural bo mam taka możliwość ale jak widzę w internecie ta igle to jestem przerażona ..może któraś z was rodziła z znieczuleniem zoo i powie jak to wyglada