GratulacjeUrodziłam dzisiaj o 8 rano. Wczoraj po wizycie o której pisałam zaczęły odchodzić wody i tak wieczorem się znalazłam na porodówce. To był istny koszmar, bez męża nie dałabym rady, ale teraz podziwiam moje maleństwo.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
GratulacjeUrodziłam dzisiaj o 8 rano. Wczoraj po wizycie o której pisałam zaczęły odchodzić wody i tak wieczorem się znalazłam na porodówce. To był istny koszmar, bez męża nie dałabym rady, ale teraz podziwiam moje maleństwo.![]()
Wszystko ok, chociaż żaden lekarz jeszcze jej nie zbadał. Tutaj wszystko ma opóźnienia. Waga taka jak określał ginekolog, a dokładnie 2kg 910gram. Długość 53 cm.Gratulacje!!!! Ale szybko poszłoA jak wymiary dziecka ? wszystko w porządku?
Gratulacje !! [emoji7]Urodziłam dzisiaj o 8 rano. Wczoraj po wizycie o której pisałam zaczęły odchodzić wody i tak wieczorem się znalazłam na porodówce. To był istny koszmar, bez męża nie dałabym rady, ale teraz podziwiam moje maleństwo. [emoji7][emoji7]
Gratulacje! A na kiedy miałaś termin? Fajnie, że masz już Maleństwo po tej stronie brzuszkaUrodziłam dzisiaj o 8 rano. Wczoraj po wizycie o której pisałam zaczęły odchodzić wody i tak wieczorem się znalazłam na porodówce. To był istny koszmar, bez męża nie dałabym rady, ale teraz podziwiam moje maleństwo.![]()
Z podanych imion mi najbardziej podoba się JakubGratulacje dla świeżo upieczonych Mamtrzymam kciuki za resztę - oczekujących ! Najprawdopodobniej mnie czeka cc 10,11.05 , podobno Syn.. oby jakoś wszystko dobrze poszło!
Macie już wybrane imiona dla dzidziusiow? Co myślicie o imionach męskich : Jakub, Teodor, Witold?