Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oo to będzie fajny prezenttaak to taki słodki ból, wcale się nie zloszcze, niech bolija mam 22.09 już odliczam dni! 21 września mąż ma urodziny, będzie prezent idealny gdy zobacze serduszko ❤
mój mąż kończy 04.09 30 lat i uważa, że ciąża to najlepszy prezenttaak to taki słodki ból, wcale się nie zloszcze, niech bolija mam 22.09 już odliczam dni! 21 września mąż ma urodziny, będzie prezent idealny gdy zobacze serduszko ❤
Tak, bio-oil tez spokojnie możesz natłuszczać bo to typowy tłusty olejek, jak pracowałam w aptece to tez czasami go mamy kupowały. Ja używam teraz olejku z Hippa, a w te wszystkie serie kosmetyczne przeciwrozstępowe to jakoś nie bardzo wierzę, bo nie słyszałam o jakichś ekstra produktach mega skutecznychMam bio oil, czy on byłby dobry czy może lepiej kupić coś innego? Co polecacie? U mnie z systematycznością też ciężkoI nie pomyślałam, że już tak szybko trzeba
![]()
Też tak mam. Do tego boli mnie częściej po prawej stronie jajnik i żołądek późnym wieczorem... Dzisiaj jestem 6+1 i idę do lekarza. Może serduszka nie będzie ale przynajmniej dowiem się czy jest wszystko tam gdzie trzeba.Dziewczyny, a macie tak że pobolewa Was brzuch tak jak na okres?Nie zawsze ale czasem tak mnie boli jak bym miała dostać okres
![]()
Ogólnie to im wcześniej tym bardziej przygotowujesz ciałko do rozciągnięcia, żeby było odpowiednio nawilżone. Nie ma określonego czasu od kiedy, ale ja uważam np ze im wcześniej tym lepiej bo każdy inaczej przybiera na wadzeMam bio oil, czy on byłby dobry czy może lepiej kupić coś innego? Co polecacie? U mnie z systematycznością też ciężkoI nie pomyślałam, że już tak szybko trzeba
![]()
O której masz wizytę ? Czekamy na wieści!Też tak mam. Do tego boli mnie częściej po prawej stronie jajnik i żołądek późnym wieczorem... Dzisiaj jestem 6+1 i idę do lekarza. Może serduszka nie będzie ale przynajmniej dowiem się czy jest wszystko tam gdzie trzeba.