Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
A faktycznie. Sorry.Tak, pisałam trochę wcześniej, że na razie jest tylko pęcherzyk ciążowy i według lekarza jest to 4TC, według miesiączki 6TC
Moj mózg nie koduje.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A faktycznie. Sorry.Tak, pisałam trochę wcześniej, że na razie jest tylko pęcherzyk ciążowy i według lekarza jest to 4TC, według miesiączki 6TC
Nie, tylko tyle że wszystko się zgadza na tym etapie. Mój to wszystko dokładnie omawia jak jest serduszko.Kurcze ciekawe czemu tak dziwnie wyszły wam te tygodnie u lekarza. A tobie @Mama2012/2020/2022 mówił coś który tydzień ?
SpokoA faktycznie. Sorry.
Moj mózg nie koduje.
To u mnie podobnie. Jakoś mniej więcej owu było w sobote/niedziele a zbliżenie w piątek i niedziele. Wiec w sumie wychodzi na to ze celny strzałNie, tylko tyle że wszystko się zgadza na tym etapie. Mój to wszystko dokładnie omawia jak jest serduszko.
U mnie że tak powiem musi się zgadzać,bo tylko w tych dniach dochodziło do zbliżeń kiedy uważałam że jest owu.
Spokojnie. Pewnie jak będzie serduszko to więcej się dowiesz a może i zmieni się szacowany tydzień jednakSpokoteż jestem rozkojarzona. A teraz jeszcze trochę rozbita.
Dokładnie.To u mnie podobnie. Jakoś mniej więcej owu było w sobote/niedziele a zbliżenie w piątek i niedziele. Wiec w sumie wychodzi na to ze celny strzał![]()
Spokoteż jestem rozkojarzona. A teraz jeszcze trochę rozbita
Też nie .U mniebył 15 -17, 22 , 24 dnia cyklu i jeśli to nie 6 tydzień to ciąża mogłaby się przesunąć o tydzień... Kurcze, nie lubię takich sytuacji
![]()
A wg om?
Według okresu 6, według owulacji faktycznie 3 i kilka dni. Dowiedziałam się jedynie, że jest pęcherzyk mały, mam wydruk zdjęcia z usg i dała listę badań jakie warto zrobić. I tyle w sumie. Mam wizytę 17.09 u swojej ginki teżCokolwiek się dowiedziałaś ?