Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie już przeszła chęćA ja z innej beczki. Jak u was z sexem? Ja w dzień mam ochotę a wieczorem, jak oboje już jesteśmy w łóżku, ochota mi moją. Czasem w nocy budzę się z małą ochota ale szkoda mi męża, bo rano do pracy wstaje...![]()
Mnie nic nie jest.A ja dziś to normlanie apogeum mdłościw pierwszej ciąży nie przypominam sobie takich akcji, chyba, ze mój mózg to wywalił z pamięci
![]()
Matko święta nie jestem samaJa chyba niepotrzebnie nadal mierzę temperaturę rano bo od 3 dni coraz niższa i teraz cały weekend będę się bała że progesteron spada![]()
U nas seks wstrzymany do odwołania..lekarz w każdej przez 2-3 tyg. Kazał uważaćA ja z innej beczki. Jak u was z sexem? Ja w dzień mam ochotę a wieczorem, jak oboje już jesteśmy w łóżku, ochota mi moją. Czasem w nocy budzę się z małą ochota ale szkoda mi męża, bo rano do pracy wstaje...![]()
Ja się czułam super, bolało mnie tylko pierwszego dnia, drugiego nie chciałam przeciwbólowych bo to nie był bol z którym nie dałam rady wytrzymać, pielęgniarki się dziwiły i przynosily mi tabletki a ja uparcie twierdziłam że dziękuję. Bardzo szybko doszłam do siebie, ładnie mi się goiła blizna, no ogólnie jak słyszę to dziewczyny leżą umierają tydzień mężczyźni wszystko robią i ja dlatego strasznie jej nie chciałam bo nasłuchałam się strasznych rzeczy a że wyszło że musiałam ja mieć to wspominam ja bezproblemowo, nie bolało mocno, szybko doszłam do siebie i wszystko robiłam. Dla mię najgorsze były piersi, to był bol nie do wytrzymania, i to jest moja zmora pierwszych dwóch tygodni a cesarka w porównaniu do bólu piersi to pikuś dla mnie był.Dziewczyny, a powiedzcie mi, te ktore rodzily cc bardzo bolalo? Jak po cieciu sie czulyscie?
2x ja rewelacja, przy obu też kp bez problemu. Syn cc poprzedzone oxy , córka z nagłego odejścia wód.Dziewczyny, a powiedzcie mi, te ktore rodzily cc bardzo bolalo? Jak po cieciu sie czulyscie?
Dzieki za odpowiedzJa się czułam super, bolało mnie tylko pierwszego dnia, drugiego nie chciałam przeciwbólowych bo to nie był bol z którym nie dałam rady wytrzymać, pielęgniarki się dziwiły i przynosily mi tabletki a ja uparcie twierdziłam że dziękuję. Bardzo szybko doszłam do siebie, ładnie mi się goiła blizna, no ogólnie jak słyszę to dziewczyny leżą umierają tydzień mężczyźni wszystko robią i ja dlatego strasznie jej nie chciałam bo nasłuchałam się strasznych rzeczy a że wyszło że musiałam ja mieć to wspominam ja bezproblemowo, nie bolało mocno, szybko doszłam do siebie i wszystko robiłam. Dla mię najgorsze były piersi, to był bol nie do wytrzymania, i to jest moja zmora pierwszych dwóch tygodni a cesarka w porównaniu do bólu piersi to pikuś dla mnie był.
Bolec jakoś specjalnie nie bolało, przecież jest znieczulenieDziewczyny, a powiedzcie mi, te ktore rodzily cc bardzo bolalo? Jak po cieciu sie czulyscie?