S
Shirayuri
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Szybko chybaJa już od zmysłów odchodzę, jeszcze zauważyłam ze na ciele pojawiła mi się kreska ???? Czy wy tez macie takie coś ? Wcześniej tego nie miałam a już odchodzę dzisiaj od zmysłów. Jak kogoś obrzydza ciało innych to przepraszamZobacz załącznik 1312495
A co powiedziałaś mężowi ?W czwartek idziemy na usg. Będzie akurat 6tc 5dmąż nadal się nie domyśla
![]()
Od spodni się czasem takie robiąJa już od zmysłów odchodzę, jeszcze zauważyłam ze na ciele pojawiła mi się kreska ???? Czy wy tez macie takie coś ? Wcześniej tego nie miałam a już odchodzę dzisiaj od zmysłów. Jak kogoś obrzydza ciało innych to przepraszamZobacz załącznik 1312495
Wow to będzie super prezentŻe musi mnie zawieść na przegląd bo dawno u gina nie byłama że nie mam prawka jazdy to sprawa oczywista...
![]()
Ale fajnieW czwartek idziemy na usg. Będzie akurat 6tc 5dmąż nadal się nie domyśla
![]()
Ja przechodzę na wychowawczy więc jeszcze nie wiemDziewczyny kiedy planujecie powiedzieć w pracy o ciąży? Ja w pierwszej ciąży powiedziałam dopiero w 13 tyg, ale teraz zastanawiam się czy powiedzieć już czy czekać do 1szej wizyty.
Ja raczej powiem odrazu po wizycie, ja od 1 września pracuje i nie chce zeby potem myśleli ze ich oszukałam a tak no co pomyślą to pomyślą, nie będzie wyjściaDziewczyny kiedy planujecie powiedzieć w pracy o ciąży? Ja w pierwszej ciąży powiedziałam dopiero w 13 tyg, ale teraz zastanawiam się czy powiedzieć już czy czekać do 1szej wizyty.