Limonkaaa88
Fanka BB :)
No i bardzo dobrze, o 2 tyg mniej czekania hihi oby teraz było dobrze !Jest spora szansa, ze to po prostu była pierwsza owulacja po poronieniu. Późno, bo i strata późna. @ pewnie przyszłaby 2 tyg później, ale nie zdążyła![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No i bardzo dobrze, o 2 tyg mniej czekania hihi oby teraz było dobrze !Jest spora szansa, ze to po prostu była pierwsza owulacja po poronieniu. Późno, bo i strata późna. @ pewnie przyszłaby 2 tyg później, ale nie zdążyła![]()
Mi wychodzi 5 tydz zobaczymy w środę wizyta ale też się strasznie bojeJeśli to taki ból rozpychający, to wszystko ok, a wręcz pewnie będzie go więcej, jak macica będzie się dalej rozciągała w pierwszym trymestrze… Dopóki to nie jest bardzo mocny ból skurczowy, nie ma plamienia, to praktycznie na pewno wszystko jest ok.
mam to samo! Takie dziwne uczucie... ale nie martwię się na zapas, nasze ogranizmy mają teraz bombę hormonalną i przygotowują się do nowej roliZ lewej strony (w dole brzucha)mam takie dziwne uczycie jakby bólu ale nie takiego mocnego tylko coś podobne do zakwasow albo jakbym się uderzyła. Myślicie ze to normalne? Zaczynam się stresować :/
To wlansie takie dziwne uczucie kojarzy mi się z zakwasem albo takim siniakiem po uderzeniu się. Może za szybko wstawałam do małej w nocy czy cośJeśli to taki ból rozpychający, to wszystko ok, a wręcz pewnie będzie go więcej, jak macica będzie się dalej rozciągała w pierwszym trymestrze… Dopóki to nie jest bardzo mocny ból skurczowy, nie ma plamienia, to praktycznie na pewno wszystko jest ok.
Też czuje co jakiś czas coś.0pisałam nawet.mam to samo! Takie dziwne uczucie... ale nie martwię się na zapas, nasze ogranizmy mają teraz bombę hormonalną i przygotowują się do nowej roli![]()
Bardzo dobryPrzyrost bety 135% to chyba niezle nie?
15 mam wizytęaż się wzruszyłam jak koleżanka mi mój wynik wysłała
![]()
Super!Przyrost bety 135% to chyba niezle nie?
15 mam wizytęaż się wzruszyłam jak koleżanka mi mój wynik wysłała
![]()
Też już się pogubiłamKto teraz następny ma wizytę?![]()