Madzia5676
Fanka BB :)
10A ile tygodni po ostatniej miesiączce jesteś przy takiej kresce?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
10A ile tygodni po ostatniej miesiączce jesteś przy takiej kresce?
10 dni miało być
Też mam trochę obaw, ale myślę, że to naturalne. Ciąża nie bez powodu trwa tyle miesięcy. Na wszystko przychodzi czas, na oswojenie ze strachem i obawami równieżSzczerze mówiąc to boję się trochę. Ale zegar biologiczny tyka![]()
10 dni po terminie spodziewanej miesiączki?10 dni miało być
Tak10 dni po terminie spodziewanej miesiączki?
Ja mam też córki 9 i 15 lat. Starsza już wieAle jestem podekscytowana! Mam ochotę powiedzieć wszystkim i mimo, że moje poprzednie ciąże przebiegały bez większych komplikacji to rozsądek kłóci się z sercem i chyba poinformuję najbliższych po USG. Czy któraś z Was ma już dzieci w starszym wieku? Mam 2 córki 12 i 8 lat nie wiem kiedy im powiedzieć.
Witamy.Cześć dziewczynypodczytuje Was i postanowiłam dołączyć bo dwa pozytywne testy wskazują że też będę majową mamą ;-) Termin z om na 14 maja, a na pierwsza wizytę umówiłam się na 28 września. Witajcie!
Hej, gratulacjeCześć dziewczynypodczytuje Was i postanowiłam dołączyć bo dwa pozytywne testy wskazują że też będę majową mamą ;-) Termin z om na 14 maja, a na pierwsza wizytę umówiłam się na 28 września. Witajcie!
Witaj, gratuluję!Cześć dziewczynypodczytuje Was i postanowiłam dołączyć bo dwa pozytywne testy wskazują że też będę majową mamą ;-) Termin z om na 14 maja, a na pierwsza wizytę umówiłam się na 28 września. Witajcie!