Madzia5676
Fanka BB :)
Pierwszy raz dziś ale tak się zastanawiam czy iść czy poczekać do jutraNie byłam wogole na becie. Jutro mam wizytę na 19
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pierwszy raz dziś ale tak się zastanawiam czy iść czy poczekać do jutraNie byłam wogole na becie. Jutro mam wizytę na 19
To już chyba bez sensu skoro jutro wizyta,a nie robiłaś wcześniej.Pierwszy raz dziś ale tak się zastanawiam czy iść czy poczekać do jutra
zazdroszczę teściowejU mnie też wiedzą jak było ,ale jej mogę powiedzieć.
Eh rozumiemja z racji mojej historii będę utrzymywać pewnie to w tajemnicy do ukończonego 1 trymestrumoże zrobię prezent na święta
![]()
Fajna bo daleko i się nie miesza.zazdroszczę teściowej![]()
Zżera mnie ciekawośćTo już chyba bez sensu skoro jutro wizyta,a nie robiłaś wcześniej.
Ale wiem jak to jest z ciekawością.
To w takim razie czekamy na wyniki betyZżera mnie ciekawość
Po wizycie dopiero będziesz miała pewność, który to tak naprawdę tydzień, bo owulację lubią się przesuwać i według lekarza może wyjść tydzień lub 2 wcześniejsza ciąża.No tak… chciałabym po prostu mieć ustalona jedna wersje, albo 6+1 albo 6+2
Dzień 38- mój maż zaczał mówić do mnie ‘burza mózgu’.
![]()
My powiemy po pierwszej wizycie czyli ok 8 tygodnia rodzicom i rodzeństwu. Znajomym pewnie trochę później. Jako prezent na święta nie ma szans - już nie musiałabym nic mówić bo wszystko byłoby widaćW ogóle to kiedy będziecie mówić w rodzinie?
Ja teściowej chyba powiem na roczek wnuczki,że zostanie kolejny raz babcia,ale to jeszcze się zastanawiam. 8 tydzień będzie i tak myślę.
To jak u mnieMy powiemy po pierwszej wizycie czyli ok 8 tygodnia rodzicom i rodzeństwu. Znajomym pewnie trochę później. Jako prezent na święta nie ma szans - już nie musiałabym nic mówić bo wszystko byłoby widać![]()