Czekamy na wyniki razem z tobąNie dziękuję.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czekamy na wyniki razem z tobąNie dziękuję.![]()
Czekamy na wyniki razem z tobą
Cp na jakiej podstawie?Dziewczyny, wrocilam od ginekologa.
Jest pęcherzyk, prawdopodobnie ciałko żółte. Mam powtórzyć betę jutro, w piatek i w poniedzialek i za tydzien na kontrole. Są 3 opcje: niewykluczona pozamaciczna, poronienie albo okaże się, że beta podskoczy i będzie wszystko dobrze. Na chwilę obecną wychodzi 5tc. Także w sumie pozostało mi czekac i modlić sie przede wszystkim, zeby nie bylo pozamacicznej.
Cp na jakiej podstawie?
Długo cię trzyma z podejrzeniem cp.
Cp jest trudna,ale jak się źle zdiagnozuje to jest niebezpieczna.Stwierdzila, że przy takich wartościach ciezko jeszcze stwierdzic dokladnie czy nie jest pozamaciczna i ze nie moze w 100% jej wykluczyć. I ze obok pęcherzyka jest drugi mały pęcherzyk, a przy cp tez takie pecherzyki nieraz sie pojawiają. Z tym ze w jednym pęcherzyku bylo ciałko żółte albo pęcherzyk żółtkowy, juz nie pamietam.
Z drugiej strony tak sobie mysle, ze przeciez w 5 tc to juz widac czy jest cp czy nie.
Cp jest trudna,ale jak się źle zdiagnozuje to jest niebezpieczna.
Mnie beta dość ładnie rosła. No tak,u ciebie kiepsko poszło. Teraz sobie przypomniałam.Po jutrzejszej becie bede wszystko wiedziec w sumie. Na razie zaczyna mnie bolec podbrzusze, moze poleci wszystko.