reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
Chyba zazdroszcze wam tych mdłości, ja jeszcze nigdy nie miałam i tak sie martwie czy wgl nadejdą 😄😪 dzisiaj przejade sie do poloznej powiedziec o ciazy i zapisac na jakies badania (NL). Jednak tutaj pierwsze usg zrobia dopiero w 11 tygodniu chyba ze ich jakos ublagam wczesniej🤧
Ciesze się, że ich nie ma, nie ma co zazdrościć:D niektórzy na prawdę cierpią! Ja miałam mdlosci tylko kilka razy podczas jazdy samochodem na początku pierwszej ciąży i to jak raz powiedziałam że niech staje tu i teraz bo muszę wymiotować, straszne to było, a na prawdę było kilka razy także ciesze się ze nie miałam ich codziennie i liczę że tym razem tez się uda obejść bez nich, narazie póki co nie mam :)

A to może być bo ja 3.08 😉 ja za to mam mega regularne i raczej krotkie cykle + moja @ trwala 7-9 dni.. więc nic tylko @ - 2,5 tygodnia przerwy - @ 2,5 tygodnia przerwy -@ .. i to odkąd miałam 9 lat 😶
Poważnie ? Ostro ! U mnie @ trwa 4 maks 5 dni a cykl średnio 34-35 ;) mam nadzieję że na USG będzie chociaż pęcherzyk widać 🥺 a Ty kiedy idziesz na pierwszą wizytę?

Poważnie ? Ostro ! U mnie @ trwa 4 maks 5 dni a cykl średnio 34-35 ;) mam nadzieję że na USG będzie chociaż pęcherzyk widać 🥺 a Ty kiedy idziesz na pierwszą wizytę?
Wczesniej myslalam ze dopiero w 11 tyg bo tak bylo 1.5 roku temu jednak to przez korone i dowiedzialam sie ze moge isc juz w 8😍 mam tylko nadzieje ze tym razem wszystko bedzie dobrze, jestem po 1 stracie i w glowie same sie nasowaja zle mysli

reklama
Zgadzam się! Tylko spokój nas uratuje :) ja nie biorę do głowy tak tego co piszecie bo inaczej sama bym fiksowała, staram się myśleć pozytywnie, że wszystko będzie dobrze, nie nakręcać się i lepiej mi się żyje, bo jestem pozytywnie nastawiona do życia i ciąży w ten sposób, i tak niczego nie zmienię wiec musi być dobrze:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry