Mrufka@@1
Fanka BB :)
Dzięki, właśnie nie dopatrzyłam się .Na usg jest 4 z groszem
Weszłam na kwietniowki na chwilę i tam niektóre dziewczyny dopiero zarodki zobaczyły . Boję się że w czwartek nic u mnie jeszcze nie będzie w tym pęcherzyku
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki, właśnie nie dopatrzyłam się .Na usg jest 4 z groszem
W ogóle to tam poszło trochę ciążDzięki, właśnie nie dopatrzyłam się .
Weszłam na kwietniowki na chwilę i tam niektóre dziewczyny dopiero zarodki zobaczyły . Boję się że w czwartek nic u mnie jeszcze nie będzie w tym pęcherzyku![]()
Jestem i to w ogromnym. Beta wskazywała na to, że dzisiaj dostanę skierowanie do szpitala i za chwilę nie będzie nawet jednego. A tu trójka.Wow! Musisz być w szokua jak beta? Dałoby się z niej domyśleć, że jednak większy pakiet?
![]()
Moja reakcja w gabinecie była taka samaŻe co?!![]()
4 tydzień i 5 dni. Tyle miał dzisiaj największy pęcherzyk. Ciąża z usg wychodzi młodsza, ale moje cykle były bardzo nieregularne i to pewnie dlatego.@olguu czy lekarz określił tydzień?
Ja mam niezgodność serologiczną, po poronieniu dostałam immunoglobulinę, przed poronieniem nie miałam przeciwciał do antygenów krwinek czerwonych na szczęście, ale teraz muszę zbadać i pilnowac tego co trymestr, żeby nie pojawiły się jakies duże ilości tych przeciwciał… Ogolnie ciężki temat, bardzo skomplikowany, bo ja mówię tylko o niezgodności Rh, a można mieć dużo więcej innych :/ Badanie to odczyn Coombsa bądź test antyglobulinowyDziewczyny a czy któraś z Was ma ryzyko konfliktu serologicznego? Kiedy najlepiej badać przeciwciała i czy to badanie nazywa się odczyn Coombsa czy jakoś inaczej?
Też widziałam i to jest strasznie przykreW ogóle to tam poszło trochę ciąż![]()
Ja.Dziewczyny a czy któraś z Was ma ryzyko konfliktu serologicznego? Kiedy najlepiej badać przeciwciała i czy to badanie nazywa się odczyn Coombsa czy jakoś inaczej?
Spokojnie, pewnie ciąża jest młodsza niż sądzisz. Ja dziś niby 6+4 a zarodek ma dopiero 1.2mm i brak serduszka póki co. Gin stwierdziła że spokojnie, niech się rozwija w swoim tempie, a za dwa tygodnie mam sprawdzić czy urósłJa mam za sobą właśnie wizytę. Dzisiaj jest 5+1 i lekarz nic jeszcze tam nie widział. Dostałam tylko skierowanie na betaHCG. Czy któraś z Was tez tak miała ? Żadne objawy mi nie minęły a wręcz się nasiliły
No nie.Też widziałam i to jest strasznie przykrenajgorzej że nie mamy wpływu na to ....
Tez tak przypuszczam, chociaż cykle mam jak w zegarku 29 dni, zawsze nawet miesiączka o tej samej porze nad ranem przychodzi ale wiadomo może akurat coś się przesunęło. Plamiłam i to porządnie ale szybko ustało. Objawy jak miałam tak mam ale odpuściłam już i nie nastawiam się. Lepiej się miło zaskoczyć niż znowu rozczarowaćSpokojnie, pewnie ciąża jest młodsza niż sądzisz. Ja dziś niby 6+4 a zarodek ma dopiero 1.2mm i brak serduszka póki co. Gin stwierdziła że spokojnie, niech się rozwija w swoim tempie, a za dwa tygodnie mam sprawdzić czy urósł![]()