Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
witamy dziewczyny
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Plamienia niekoniecznie oznaczają to najgorsze. Ja mam od kilku dni, na usg dobrze wszystko, biorę luteinę bo progesteron trochę spadł. Czasami to wynika z jakichś krwiaczków. Uważaj na siebie terazMam identycznie tez termin na 8 majai wyzyte 28.09 tylko przez te plamienia dzisiejsze to juz mysle ze bede sie z wami zaraz zegnac
![]()
W sumie tylko te plamienia ale nie robie sobie wiekszych nadziei, ja pracuje poki co powiedzialam ze maja mnie planowac po 6 dni w tygodniu, pozniej w razie zwolnienia lepsze wyplaty beda![]()
8 tydzień będzie, szybko ale mój lekarz po dwóch poronieniach teraz namawia żebym odpoczywała i zapomniała o pracy![]()
Frytki bym zjadła,ale umarła bym![]()
I ja mam termin z om na 8 majatylko ja jutro mam wizytę na 13. Cały dzień próbuje się czymś zająć żeby czas szybciej minal do niej.
![]()
Zazdroszczekurcze poleć mi czym się zająć do 28
bo padam z niepewnosci