klaudusia21
Fanka BB :)
A ja właśnie mam zupełnie odwrotnieSuper
Dziewczyny ja mam takie obrzydzenie do mięsa, wędlin, od kilku dni mam tylko ochotę na pierogi ruskie i serek wiejski z ciemnym pieczywem![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja właśnie mam zupełnie odwrotnieSuper
Dziewczyny ja mam takie obrzydzenie do mięsa, wędlin, od kilku dni mam tylko ochotę na pierogi ruskie i serek wiejski z ciemnym pieczywem![]()
ja nie mogę nic przełknąćSuper
Podzielisz się ig ?A ja właśnie mam zupełnie odwrotnietylko szynkę bym jadła z bułeczką i świeżym ogórkiem
mogłabym to jeść cały czas . W poprzednich ciążach właśnie odrzucało mnie od mięsa, byłam vege do około 5 miesiąca
w pierwszej ciąży jadłam ciągle płatki Kangus z mlekiem na każdy! Posiłek
piłam litrami herbatę i piłam kakaowe mleczko w tubce
przywaliłam ponad 20 kg a jestem osobą niską bo mam 157 więc się pięknie kulałam pod koniec, w drugiej ciąży odżywiam się bardzo zdrowo i raczej be zmian niż przed ( ogólnie prowadzę zdrowy tryb życia, nawet mam konto na insta w tej tematyce
) tetaz mam ochotę zjeść słodkie pozwalam sobie na niewielkie ilości, jedynie na razie to ta biała bułeczka co mi tak smakuję jest średnio zdrowa ,ale nadrabiam warzywami w dalszej części dnia więc ujdzie
![]()
Super że wszystko okJa już po wizycie. Mamytermin z USG 9.05 czyi 1 dzień różnicy od terminu z om.
Ja jedynie stresuje się jak to będzie z dwójką, w pierwszej ciąży nie miałam objawów zadnych, dziecko nir miało kolek no do buntu 2latka żadnego problemu, zawsze uśmiechnięty otwarty dla wszystkich, i wszyscy mnie straszyli zawsze zobaczysz drugie da Ci popalic skoro pierwsze było tak spokojne, w większości znajomych dzieci na prawdę daja popalić, a nasz zawsze dawał spać, nie płakał no kurcze i to mnir stresuje ze drugie jak będzie przeciwieństwem to wyląduje w wariatkowie, bo sobie nie poradzę, takie mam głupie myśli. A jak już się zaczyna ze w tej mam objawy wiec juz jest inaczej niż w pierwszej ciąży to już w ogóle aj :/
Tez nie mam apetytu. Nie mam mdłości ale jak jem to czuje ze mi podchodzija nie mogę nic przełknąć![]()
JasnePodzielisz się ig ?