Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
To 10 jest dodatkowo płatneJakbym mogła to tez bym wzięła na cito tym bardziej ze miałam tak późno heh. Ja płace 48 z pobraniem. Kiedyś pobranie było 3 zł a już 8. Masakra
Ostatnio mi chyba zniżki nie policzyła
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To 10 jest dodatkowo płatneJakbym mogła to tez bym wzięła na cito tym bardziej ze miałam tak późno heh. Ja płace 48 z pobraniem. Kiedyś pobranie było 3 zł a już 8. Masakra
tak one sa bardzo czułeTe są z poprzedniej ciąży. Wcześniej dodałam z teraz.
twoje testy maja chyba mega duża czułość z tego co słyszałam coś ok 6mlU w Polsce najczulsze są 10mlU
Ja zazdroszczę ci porodu naturalnego w UK. Kuzynka rodziła dwa razy naturalnie to od jakiegoś momentu do samego końca miała znieczulenie. U nas tego nie ma. Tak dają ze trzyma z 2h i na najgorsze i tak już puszczaZazdroszczę wam tej bety. Znalazłam u mnie ale kurde £50 plus prawie 100km odemnie
też robie w diagnostyce, robiłam przed 10 a wyniki były o 13U mnie w diagnostyce 32 + 5 z groszami za pobranie z kartą stałego klienta i wyniki raczej do 15
Nie denerwujcie mnieteż robie w diagnostyce, robiłam przed 10 a wyniki były o 1338 zł
Piątek to może szybciejNie denerwujcie mnieja robiłam w środę o 8 (materiał do laboratorium jedzie po 12) a wynik był o 22.39
Ciekawe o której się złamie o zacznę sprawdzać
![]()
może to zależy od tego, ile w danym dniu mają wyników do ogarniecia, pewnie jak dużo ludzi oddaje krew to i na wyniki trzeba dłużej czekaćNie denerwujcie mnieja robiłam w środę o 8 (materiał do laboratorium jedzie po 12) a wynik był o 22.39
Ciekawe o której się złamie o zacznę sprawdzać
![]()
U mnie w diagnostyce 34.03 z kartą stałego klienta taka dziwna kwotateż robie w diagnostyce, robiłam przed 10 a wyniki były o 1338 zł