o`sophia
Fanka BB :)
hejHej dziewczyny, czy zrezygnowałyście z czarnej herbaty i kawy? Jakoś nie potrafię się przestawić na inną herbatę bo zawsze piłam czarną i to po 2-3 szklanki dziennie a staram się uważać na to co pije i jem.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hejHej dziewczyny, czy zrezygnowałyście z czarnej herbaty i kawy? Jakoś nie potrafię się przestawić na inną herbatę bo zawsze piłam czarną i to po 2-3 szklanki dziennie a staram się uważać na to co pije i jem.![]()
gratulacje!WitajcieOdebrałam dzisiaj wyniki bety i dołączam do Waszego grona
Według aplikacji termin wypada mi 30 maja
![]()
mnie tylko pobolewały na początku i myślałam że to przez nadchodzący okres.. Który nie nadszedłDziewczyny czy widzicie jakieś zmiany w piersiach? Mnie trochę bolą ale nie jest to jakiś bardzo doskwierający ból,nic się nie zmieniło w nich nie są większe ani nie mam żadnych widocznych żyłek,czy to normalne? Jak to wygląda u Was?![]()
Pamiętaj później po porodzie ze nie można pic niektórych ziół bo spalają pokarmhejja nie pije kawy ani herbaty, czasem zdarzy się mały kubek zielonej. Kawa zbożowa tylko ale też nie w dużych ilościach. I powiem Wam że nawet mi tego nie brakuje
pije dużo ziołowych herbat, melisa, mięta, rumianek itp
![]()
Właśnie brakuje mi ich teraz ech.Pamiętaj później po porodzie ze nie można pic niektórych ziół bo spalają pokarm
A w którym tygodniu teraz jesteś?Hej ja pije kawę z mlekiem no chyba że mnie odrzuca. Jeszcze jak nie wiedziałam o ciąży to mi kawa przestała smakować a teraz zależy od dnia
Chciało mi się wczoraj jajecznicy z cukinią. Jak mnie potem zemdliło to moje xD . Nigdy więcej nie zjem jajecznicy xD
Z innych objawów narazie mam spokój. Nawet piersi mam normalne a w dwóch poprzednich ciałach od razu miałam takie jak do karmienia![]()
Tez bym pojechała w góry! U nas młody to też lubi góry, juz 2 razy z nami był, przeszczesliwy i jak pojechalismy do Chorwacji to tez mowil ze on w góry jedzie a nie do Chorwacji hehehU mnie trochę dzień zwątpieniaAni śladu objawów, zero motywacji do kłucia się tym Clexane, już mam tyle leków ze musiałam zrobić sobie listę kiedy co biorę, jejku nigdy bym się nie spodziewała, ze ciąża będzie tak skomplikowana, ze to jedno jedyne dziecko o które zabiegam to będzie problem, wydawało mi się, ze cyk odstawiamy zabezpieczenia i potem 9 miesięcy i rodzi się dziecko. Ogarniam się i jadę w góry, żałuje ze nie wymyśliłam jakiegos fajnego wyjazdu weekendowego, do poniedziałku może być ciężko
@Mama2012/2020/2022 powodzenia dziś!