reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Majowe Mamy 2022

Ja pracuję zdalnie, jeśli tylko muszę więc przynajmniej tego dylematu nie mam :) Też dzisiaj mam jakiś zjazd. Trochę pracuję, trochę się stresuję, taki tam miks.
może to kwestia pogody.. skąd jestes Aga?
powiem Wam, ze juz chetnie bym poszła na zwolnienie i odpoczywała , bo ciagle jestem zmeczona..

reklama
Czy któraś z Was ma alergie i wie jak sobie z nią radzić? Bo ja już nie wiem jak :/
Claritine jest ok w ciąży :) Wapno i podobne rzeczy nie działają. Plus paradoksalnie może pomoc coś takiego jak częstsze mycie twarzy, żeby zmyć pyłki z siebie, prysznice, a spacery głównie po deszczu - możliwe, ze pyli coś, co Cię uczula?

Claritine jest ok w ciąży :) Wapno i podobne rzeczy nie działają. Plus paradoksalnie może pomoc coś takiego jak częstsze mycie twarzy, żeby zmyć pyłki z siebie, prysznice, a spacery głównie po deszczu - możliwe, ze pyli coś, co Cię uczula?
Na wszystkie pyłki mam alergie ale chyba najbardziej teraz moje kocie dziecko :(

Ja z północy (Warmia), całymi dniami ostatnio zimno i trochę pada u nas. Pewnie wszystko na raz, hormony, pogoda...ale luz :)

Ja jutro wizyta! 🙈 rowniez stresik jest
Trzymam kciuki kochana ✊✊✊
U mnie 6+3 ale dalej bez objawów, wiec do wizyty podchodzę baardzo z dystansem, we will see…
Ja też bez typowo ciążowych objawów, w poprzednich też nic nie odczuwałam.
U nas dzisiaj bardzo leniwie, w sumie to kontynuacja z wczoraj bo ostatnie dni były intensywne ze potrzebujemy trochę zwolnić 😊. Tylko niestety zaczyna mnie boleć głowa i mam nadzieję że nie dopadnie mnie migrena... 😔
Mnie okropne bóle głowy dopadały w drugiej ciąży. Pomagał mi świeżo wyciśnięty dok z pomarańczy i grejpfruta.
Ja się bardzo stresuję. Mam 39 lat i to moja pierwsza ciąża :) Jeśli byłby już 12 tydzień i wszystko byłoby ok to byłabym najszczęśliwsza na świecie :D

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty✌
Wiem co czujesz, moja co prawda to nie pierwsza ciąża ale wiek też już swój mam i okropne przejścia z powiększona przeziernością u małej w poprzedniej ciąży. Tak więc też z niecierpliwością czekam ba 12 tc i usg, dopiero wtedy będę mogła złapać oddech.

U mnie też nastrój na poziomie poniżej zera, wszystkim się martwię, a jeszcze nawet nie mam komu się wygadać bo tylko mąż wie o ciąży. Zresztą chyba właśnie to mnie najbardziej przeraża, poinformowanie rodziny o czwartej ciąży 🙈

reklama
@nutka83 trzymam za nas kciuki :) W ogóle czytałam jak pisałaś, że rodzina źle zareagowała już na Twoją trzecią ciążę? Mega dziwne, trzymam kciuki, żeby przy czwartej jednak było pozytywne zaskoczenie :)

Dziewczyny, a takie uczucie przeziębienia, zatkany nos bez kataru to normalne na początku ciąży, prawda? Złapało mnie, czytałam, że hormony mega śluzówki wysuszają, napsikałam sobie już solą morską i piję wodę z imbirem i cytryną, ale schiza trochę, że to jakieś przeziębienie się jednak przyplątało 😬 Któraś z Was tego doświadczyła?

Do góry