Zaskoczona30
Fanka BB :)
Może zapytam jeszcze inaczej, co widziałyście na USG, które określiło wiek ciazy na 6t4d?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kiedy masz teraz wizytę?Ja w pierwszej ciąży sprawdzałam w necie jak doktorek kazał brac Wit D 2000 jednostek , czy nie oszalał że tak dużo hahaha
W czwartek na 10:30. Tylko to będzie na NFZ więc da mi pewnie tylko skierowanie na badania i może wyprosze USG na przyszły tydzień . A Ty?Kiedy masz teraz wizytę?
1.10 dopieroW czwartek na 10:30. Tylko to będzie na NFZ więc da mi pewnie tylko skierowanie na badania i może wyprosze USG na przyszły tydzień . A Ty?
Mam podobne za i przeciwSzczerze? Boję się zarówno zaszczepić jak i nie zaszczepić... Ale u mnie to jest grubsza sprawa, bo jakiś czas temu straciłam nagle bardzo bliską osobę i cierpiałam na zespół zaburzeń depresyjno-lekowych gl. dotyczyło to strachu przed zachorowaniem na nieuleczalną chorobę i śmierci finalnie. Mimo, ze problem mam już za sobą i potrafię trzeźwo myśleć, nie szukam juz na siłę u siebie chorób i bliskich to nadal boję się np efektów ubocznych leków wiec prawie nigdy nic nie biorę. Dlatego z jednej strony boję się zachorować na Covid i np osierocić dzieci czy stracić to dziecko, które się we mnie rozwija a z drugiej strony boję się że po szczepieniu zaszkodzę sobie albo ciazy i nie wiem co jest mniejszym złem, bo moja głowa oba wyjścia traktuje jako niewłaściwe
ja też nie szczepionaJa tez nie jestem szczepiona. Szczepisz się ?
Raźniej mi bo już myślałam ze wszystkie tu są zaszczepione
Ja tez na grupę nigdy się nie szczepilam i nie miałam ani razuja też nie szczepionai póki co w ciąży nie zamierzam. Na bank nie w 1 trymestrze..nigdy .. nie można brać żadnych leków a ja mam sobie coś wstrzykiwać ..na grypę się nigdy nie szczepiłam ..zwykle raz w roku ją przechodzę. Zdania lekarzy są podzielone, ale raczej w 1 trymestrze kiedy tworzą się wszystkie narządy ...nie.
u mnie z USG wyszła ciąża 6+2 i nie było jeszcze serducha był pęcherzyk zarodek i ciałko żółteMoże zapytam jeszcze inaczej, co widziałyście na USG, które określiło wiek ciazy na 6t4d?