reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
Jeśli już cytujesz to bardzo proszę dokładnie bo nie tak brzmiała wypowiedź. Dla mnie to koniec dyskusji bo nie chce być pouczana przez przypadkowa osobę z forum, która uważa że coś na temat szczepionki i szczepień wie. Ja bym się bała brać na siebie tak dużą odpowiedzialność i polecać czy odradzać komuś szczepienie co w odpowiedziach na moją odpowiedź dot. szczepienia się wydarzyło.
Ja znikam bo nie chce się denerwować. Powodzenia dziewczyny 🙂
Ja przytaczam fakty. Po prostu. Mamy od tego masę badań, lekarzy, to nie kwestia naszych przekonań. Każdy jest dorosły i podejmuje swoją decyzję. Ważne tylko, żeby ją podjął na podstawie rzetelnych danych :) Totalnie bez sensu się oburzacie. Dopóki pisałyście między sobą, że się nie szczepicie było ok, jak ktoś się wypowiedział, że się szczepi i dlaczego to jest bezpieczne oburzenie. Zupełnie tego nie rozumiem :)

Ja od wczoraj mam jakiegoś hiper doła :( Czekam na tę wizytę w poniedziałek i się boję. Nie umiem pozytywnie myśleć. Mam nadzieję, że to tylko hormony mi szaleją i mnie dobijają😬

Piersi duże i bolą, wczoraj mnie wieczorem brzuch nieźle bolał (ginekolog mówił, że tak ma być, rozpycha się wszystko). No i wczoraj po każdym posiłku mnie muliło.

Ja przytaczam fakty. Po prostu. Mamy od tego masę badań, lekarzy, to nie kwestia naszych przekonań. Każdy jest dorosły i podejmuje swoją decyzję. Ważne tylko, żeby ją podjął na podstawie rzetelnych danych :) Totalnie bez sensu się oburzacie. Dopóki pisałyście między sobą, że się nie szczepicie było ok, jak ktoś się wypowiedział, że się szczepi i dlaczego to jest bezpieczne oburzenie. Zupełnie tego nie rozumiem :)
Aga bo to jest trochę tak, że psychologia ludzka mówi o tym, że wszystko jest super jak w towarzystwie wszyscy mają to samo zdanie, a gdy ktoś się wyłamuje to jest ten zły 😔nie bez powodu powstało przysłowie "wchodzisz między wrony, kracz jak one" 🙊 ja szanuje zdanie każdego, każdy ma swoje racje i swoje przekonania i bez sensu się kłócić dziewczyny 😊 sama jestem zaszczepiona dwoma dawkami, podobno w ciągu trzech miesięcy od szczepienia nie powinno zachodzić się w ciążę a mnie się przytrafiło i teraz mam się tym martwić? Nie! Bo dołożę sobie tylko stresu niepotrzebnie. Komuś trzeba zaufać, nie widzę złotego środka w tej durnej sytuacji z covidem... I pewnie każdy ma trochę racji więc może ta dyskusja jest zbędna? Po co na siebie naskakiwac i się denerwować? Jesteśmy fajne babki które mają się wspierać 😊

Ja jestem zaszczepiona dwoma dawkami, fajnie że przytoczyłaś informacje na temat szczepienia w ciaży itp. przeczytałam i tyle nie wypowiadam się ,nie oburzam ,nie prowadze dyskusji na ten temat każdy ma swój rozum ,swoje przekonania na dany temat i nawet najlepszymi argumentami nie zmienisz zdania ludzi, bo są na maxa podzielone, każdy niech robi to co uważa dla siebie za najlepsze i ja szanuję zdanie obu stron 🤗 . Po co wogole sobie głowę tym trudzić 🤗

reklama
Ja dziś mam wolne to dospalam sobie do 9:30, 12:30 mam kosmetyczkę to będę się zbierać niedługo a potem mam nadzieję na słodkie leniuchowanie, bo pogoda nie rozpieszcza 🙈

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry