Mrufka@@1
Fanka BB :)
U mnie młodości się nie pojawiły i oby tak zostałoNo ładne zaopatrzenie
Cześć dziewczynyJak poranne samopoczucie ? Ja wstałam tak słaba, że ledwo chodzę
teraz poranna kawa w pracy, ale już czuje ze na dobre mi nie wyjdzie
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie młodości się nie pojawiły i oby tak zostałoNo ładne zaopatrzenie
Cześć dziewczynyJak poranne samopoczucie ? Ja wstałam tak słaba, że ledwo chodzę
![]()
Może masz infekcje? Ja po wizycie u lekarza od razu dostałam leki. W ciąży nie trudno coś złapać.Dziewczyny nie spałam o 3 w nocy jestem już cała nerwowa do tego chyba mam coś z pęcherzem 3 razy do wc zanim wieczorem zasnęłam czułam parcie na pęcherz i klujacy ból w cewce.
U mnie też bez miłości, dziś też piersi jakoś mniej bolą, ale bez panikiU mnie młodości się nie pojawiły i oby tak zostało![]()
No ładne zaopatrzenie
![]()
Ja przytaczam fakty. Po prostu. Mamy od tego masę badań, lekarzy, to nie kwestia naszych przekonań. Każdy jest dorosły i podejmuje swoją decyzję. Ważne tylko, żeby ją podjął na podstawie rzetelnych danychJeśli już cytujesz to bardzo proszę dokładnie bo nie tak brzmiała wypowiedź. Dla mnie to koniec dyskusji bo nie chce być pouczana przez przypadkowa osobę z forum, która uważa że coś na temat szczepionki i szczepień wie. Ja bym się bała brać na siebie tak dużą odpowiedzialność i polecać czy odradzać komuś szczepienie co w odpowiedziach na moją odpowiedź dot. szczepienia się wydarzyło.
Ja znikam bo nie chce się denerwować. Powodzenia dziewczyny![]()
Aga bo to jest trochę tak, że psychologia ludzka mówi o tym, że wszystko jest super jak w towarzystwie wszyscy mają to samo zdanie, a gdy ktoś się wyłamuje to jest ten złyJa przytaczam fakty. Po prostu. Mamy od tego masę badań, lekarzy, to nie kwestia naszych przekonań. Każdy jest dorosły i podejmuje swoją decyzję. Ważne tylko, żeby ją podjął na podstawie rzetelnych danychTotalnie bez sensu się oburzacie. Dopóki pisałyście między sobą, że się nie szczepicie było ok, jak ktoś się wypowiedział, że się szczepi i dlaczego to jest bezpieczne oburzenie. Zupełnie tego nie rozumiem
![]()
Ja jestem zaszczepiona dwoma dawkami, fajnie że przytoczyłaś informacje na temat szczepienia w ciaży itp. przeczytałam i tyle nie wypowiadam się ,nie oburzam ,nie prowadze dyskusji na ten temat każdy ma swój rozum ,swoje przekonania na dany temat i nawet najlepszymi argumentami nie zmienisz zdania ludzi, bo są na maxa podzielone, każdy niech robi to co uważa dla siebie za najlepsze i ja szanuję zdanie obu stronJa przytaczam fakty. Po prostu. Mamy od tego masę badań, lekarzy, to nie kwestia naszych przekonań. Każdy jest dorosły i podejmuje swoją decyzję. Ważne tylko, żeby ją podjął na podstawie rzetelnych danychTotalnie bez sensu się oburzacie. Dopóki pisałyście między sobą, że się nie szczepicie było ok, jak ktoś się wypowiedział, że się szczepi i dlaczego to jest bezpieczne oburzenie. Zupełnie tego nie rozumiem
![]()